Essence Stay All Day korrektor

Mint tudjátok megszállottan keresem a tökéletes korrektort a szemem alatti karikáim elfedésére. Régóta tart ez a harc, de végre eldőlni látszik! A korábbi korrektor tesztekből láthattátok, hogy némelyik bevált, némelyik nem. Legutóbb szintén egy Essence korrektort vettem, ami semleges hatást ért el nálam. Az elején hatásos volt, de nagyon gyorsan elfogyott, ráadásul egy időben víz jött belőle... Már akkor megemlítettem a címben szereplő korrektort, de csak most jutottam el odáig, hogy megvegyem. Egy kérdésem maradt: miért nem korábban tettem ezt meg?!



7 ml, kb. 700 Ft-ért. Az ember lánya azt hinné, hogy ez valami átverés, de nem az. Én a 20-as árnyalatot, azaz a Soft Beige-t vettem meg, ez rózsaszínesebb tónusú (a 10-es sárgás). Az applikátorral könnyű felvinni és a bőrre felkenve, eldolgozva szépen igazodik a bőrszínünkhöz. Rétegezni is lehet! A ráncokba nem ül bele, nem csomósodik, az illata szerintem nem zavaró. Tudom, kezdek kicsit Essence marketingesbe átmenni, de nekem tényleg nagyon bevált! Talán a pattanásokra, más bőrhibákra nem a legmegfelelőbb, de nekem azokra is tökéletes, ha mellé a Garnier olajmentes BB krémjét használom. Azok alapján amit olvastam még erről a korrektorról, a hidratáló krém vagy szemkörnyékápoló amúgy sem árt alá. Tartósság tekintetében 16 órát ígér, ezt még nem próbáltam ki, viszont semmit nem kellett kiigazítanom rajta napközben, mikor reggel nagyon halványan fixáltam egy kis púderrel a végeredményt. (Most nem tudok előtte-utána képet készíteni, de a BB krémet is lehet, hogy bemutatom külön posztban, akkor majd pótolom.)
Egy szó, mint száz: imádom! Mindenképpen megéri kipróbálni, ha a karika problémáitokra kerestek valamit! De mint mondtam másra is jó azért, sőt, elvileg szemhéjalapozóként is használható.

Ti milyen korrektort használtok? Ezt próbáltátok már? Bevált?

5 megjegyzés:

hkorinna írta...

Ezzel most nagyon felcsigáztál, nekem is kell egy ilyen! :) Én egy Miss Sporty korrektort használok, pattanásokra nagyon jó, de szem alatti karikákra nem az igazi. Köszi a tippet! :)

Elíz írta...

Régen olyanom is volt, nem volt rossz, de akkor még csak pattanásokra, nem karikákra használtam :) Remélem beválik Neked is! Én most nagyon örülök :)

Nóra írta...

venni fogok egyet! :D

Elíz írta...

:D Remélem ugyanannyira fogod szeretni, mint én! :)

Elíz írta...

Thank you! :) Of course, your blog is really nice! :)

Megjegyzés küldése