Clinique szempillaspirál

Néhány hete volt egy nyereményjáték a Clinique facebook oldalán, ahol High Impact szempillaspirál luxusmintát lehetett nyerni. Én is nyertem egyet, de csak nemrég jutottam hozzá, mivel csak Budapesten lehetett átvenni. Mikor aztán kézhez kaptam, akkor jött a csodálkozás: ilyet használok (csak nagyban)! :)
Nézzük, mit is tud ez a spirál:
Nekem nagyon bevált, szépen dúsít, hosszabbít és nem csomósodik. A kefét könnyű használni, szépen lehet vele dolgozni. Nem vízálló, de nekem sose maszatolódott el (bár nem is vagyok könnyezős típus), és külön jó pont, hogy fürdéskor tökéletesen lejön meleg vízzel. (Sőt egy hajnalig tartó buli után ezt még inkább díjazzuk, ugye?) A zárására figyelni kell, amint egy picit ragadni kezd a teteje, tisztítsuk meg, különben úgy jártok mint én, ugyanis eddig mindkét spirálom kupakját sikerült megrepesztenem. A mini spirálnál erre már figyelni fogok. Fontos még megjegyezni, hogy nem irritálja a szemet!
Összességében ez egy ár-érték arányban nagyon jó szempillaspirál. Szép fekete színt ad, de megmarad a természetes hatás. Egy rétegben hétköznapra, két rétegben bulira tökéletes.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése