Beauty wishlist 2013

Sose csináltam eddig még kívánságlistát, de most gondoltam nem árt, ha összeírom, mik azok amikre szükségem lenne és mik azok, amik azért jönnének velem a boltból, mert nagyon tetszenek.

Először az Essence trendkiadásaival kezdeném, idén ugyanis 3 is ki fog jönni az év elején. Kiválogattam azokat a termékeket, melyekre kíváncsi vagyok és ha nem is mindet, de egyet-egyet biztosan be fogok szerezni belőlük! :)

Snow Jam
Imádom! Gyönyörűszépek, nálam nagyon betaláltak ezzel a kiadással! A krémes szemhéjfestékek és a lakkok egy az egyben jöhetnének, de a szemceruzák is tetszenek.


Top Of The Ice-Stream, Life Is A Freeride, Goofy-Blue, Lilac Is My Style


Life Is A Freeride

Lilac Is My Style

Top Of The Ice Stream


Petrol Snow-Queen, Let's Hit The Slope



Vintage District
Bár mind a négy lakk tetszik, nem úgy, mint a SJ-nél. Ott legszívesebben mindet megvenném, itt max. akkor ha lenne annyi felesleges pénzem. (Van olyan, hogy felesleges pénz? :D) Ha egyet kéne választani, akkor talán a barackosat választanám. A TE-ből még a körömdíszítő szettek tetszenek, de teljes áron biztos meggondolom majd magam, mennyire kellenek nekem.


Antique Pink

Get Arty

Shopping @ Portobello Road

Vintage Peach

Something g-old Something New

Designer For A Day


Hugs&Kisses
A csillámos lakkok imádnivalóak! Viszont ennyiben ki is merül számomra a kiadás.

More Than Words, Dreams For Sale, Crazy In Love, Sunshine And Red Roses


A Catricetől nem csak a trendkiadást, de az új szortimentet is átfutottam és pár dolog fel is került a listámra.

Újdonságok
Megszállottan kutatom a tökéletes korrektort, így nem csoda, hogy ez a kis tégely felkeltette az érdeklődésemet, pláne ilyen névvel. A szemhéjalapozóról biztos megvárnám előbb a teszteket, mert az Essence alapozója elég ütős. A púdert csak akkor venném meg, ha addig nem találnék egy számomra megfelelőt sem. (Szinte láthatatlan, de mégis jól fixál.) A 4-es szemhéjpúder viszont nagyon tetszik!

Korrektor

Szemhéjalapozó





Neo Geisha
Engem a lakkokkal lehet megfogni legjobban, gondolom ez már feltűnt a fentiek alapján. :D Ebből a trendkiadásból is ezek tetszenek csak, főleg ez a két delikvens.

Picked Cherry Blossoms

Discreet Artist


Következzenek a további dolgok, amiket még szeretnék beszerezni.

Ecsetek
Jó lenne néhány jobb minőségű ecset, nem kell nekem profi, fullos készlet, csupán pár darab, ami tényleg nélkülözetetlen egy-egy jobb smink elkészítéséhez. Szerencsére az Essence némelyik ecsete igen ígéretes, de az e.l.f. termékeiről is olvastam már jókat. (Utóbbin gyorsan fogok gondolkodni, mert most szuper áron lehet beszerezni innen ilyeneket.)




BB krém vagy alapozó
A BB krém egyre jobban elveszti a varázsát nálam, sőt, már a CC krémekhez sem fűzök túl nagy reményt. De ki tudja, hátha kijön majd valami csodakrém. Mindenesetre most egy olyan alapozót szeretnék, ami egységes, természetes arcbőrt ad és közben könnyű érzés viselni. (A Bourjois Healthy Mix Serum nevezetű alapozója elég ígéretesnek tűnik, de legszívesebben az ajándék púderrel venném meg :D)




Színes paletta
Az Undressed palettám főleg natúr színeket tartalmaz, ill. néhány sötétebbet, azonban én szeretnék egy világos és egy csillogós színekkel teli palettát is. Lenne helye mindkettőnek, mivel a palettáim és szemhéjfestékeim száma aggasztóan alacsony. :D

Pretty Pastels

Starry Night

Glamour Days

Zselés tus és tusecset
A filces tusom már régi, ezért szeretném leváltani és amúgy is tudomásom szerint tusecsettel sokkal szebb vonalat lehet rajzolni. Az Essence zselés tust és tusecsetet néztem ki.



Essence Breaking Dawn TE lakk
Legalább egy lakkot szeretnék beszerezni közülük, amint leárazzák őket.


Azt hiszem ennyi lenne így elsőre átgondolva, de lehet hogy majd bővíteni fogom. Krémekkel, hajas dolgokkal kapcsolatban elégedett vagyok a jelenleg használt termékeimmel, így ilyenek nem kerülnek a listámra. Ahogy a szempillaspirálok és rúzsok sem, mivel míg előbbiből egy rakat van, utóbbiból kevesebb, de nem vagyok egy nagy rúzsos és ami van, azok felölelik azt a színskálát, ami nekem jól áll. 

Ti szoktatok listát készíteni? Mi az, amit idén mindenképpen be akartok szerezni?

12 megjegyzés:

Dii írta...

Mennyi minden *.* Túlságosan is szeretek listát készíteni, magamnak folyamatosan írom. Blogra mostanában már nem teszem közzé, mert sokszor csak hirtelen fellángolás van és 1 hét múlva már nem venném meg, így felesleges megosztani :D
Jelenleg egy normális alapozót én is keresek, valamint a Glamour days paletta nálam is listán szerepel (elég előkelő helyen), beleszerettem a gyönyörű színeibe! :)

Elíz írta...

Sok lenne? :D Én most azért is készítettem, mert ezek tutik :)
Jajj jut eszembe, alapozó: még a Catrice Infinite Matt up to 18h-ról lehet jókat olvasni! Gondolkodom még azon is :) Ne is mondd, szépséges egy paletta! :)

JinglingApricot írta...

Mennyi szép dolog! :) Nem is tudok kedvencet választani. :D

Dii írta...

Pont azt a Catrice alapozót néztem ki magamnak (krémmánián), valahol viszont azt olvastam, hogy kifutó termék :( Hátha akciósan belebotlok egybe, remélem nem fogják elkapkodni előlem.

Nóra írta...

alig várom a MUA 50%os akcióját... ;) én sztem akkro szerzem be az Undressed-et végre :D

Elíz írta...

Most én is azt olvastam egy helyen, hmm lehet hogy ha leárazzák veszek egyet, úgyis sokáig elég egy ilyen :D

Elíz írta...

Én is úgy várom már! :)

M. írta...

A MUA paletták nagyon szépek! Ès az essence lakkok is! *-* : )

mrs__kovacs írta...

Nekem is olyan sok minden van a "kis" listámon, és csak bővül és bővül mindig :(
Bár a trendkiadások nagy részével várok, hátha el tudom csípni akciósan :P

Fleur írta...

Bourjois Healthy Mix Serum isteni, nekem nagy-nagy kedvencem, vedd meg:D

Elíz írta...

Igen, én is lesz, amit max. akciósan fogok megvenni :)

Elíz írta...

:):) Egyre biztosabb vagyok abban, hogy megveszem majd :)

Megjegyzés küldése