Divattervezők - VI. rész

Csillogás, lágy anyagok és finom vonalak...Kár lenne tagadnom, hogy ezekkel szinte nyert ügye van nálam bármelyik tervezőnek! Persze nem mindegy, hogy milyen ruha születik ezekből, de a britek és Hollywood kedvelt tervezőnője, Jenny Packham nagyon is érti a dolgát!



Az 1965-ös születésű tervezőnő először a Southampton Solent University-n tanult a divatról, majd a Central Saint Martins-on végzett méghozzá First Class Honours fokozattal. A tervezőnő 1988-ban neki is kezdett az esküvői és estélyi ruhák tervezésének, megszületett a Jenny Packham márka. Egyre híresebb és híresebb lett, egyre több sztár viselte az általa készített ruhákat, míg végül 2007-ben megkapta a "Az év stílus tervezője Hollywoodban", valamint "Az év nemzetközi couture esküvői ruha tervezője" díjat. 2008-ban ismét elismerték munkáját, ezúttal "Az év brit esküvői ruha tervezője" díj formájában. De 2008-ban nem csak díjat kapott: a Southampton Solent University tiszteletbeli doktori rangot adott neki. 
Packham ruháival nem csak a vörös szőnyegen találkozhatunk, filmekben (James Bond - Halj meg máskor, Casino Royale, Az ördög Pradát visel, Harry Potter) és sorozatokban (Szex és New York, Gossip Girl) is feltűnt már egy-egy kreációja.
"Elbűvölő design, luxus minőség és határozott kivitelezés", ezzel jellemzik a divatházat, mely ready-to-wear, esküvői ruha és fehérnemű vonala mellett kiegészítőket is kínál. A kitűnő és finom anyagok és vonalak, valamint a csillogó részletek minden ruhát különlegessé tesznek. Az ember lánya valószínűleg igazi hollywoodi sztárnak (vagy hercegnőnek) érezheti magát bennük...


Jenny Packham Ready-to-wear Spring-Summer 2013


















Melyik(ek)et fogadnátok el? :)

A "Divattervezők" eddigi részei:
I. rész - Elie Saab
II. rész - Versace
III. rész - Marchesa
IV. rész - Valentino
V. rész - Issa

2 megjegyzés:

Panka írta...

nekem a bal oldali oszlopban a legalsó nagyon tetszik, elfogadnám:DD

Réku írta...

Jöhetne mind, olyan szépek! :)

Megjegyzés küldése