MUA rúzsok

A MUA-től nem csak palettát, hanem körömlakkot és rúzsokat is rendeltem. Most a rúzsokat mutatom meg Nektek!
Sokat vacilláltam, végül a 15-ös Juicy és a 16-os Nectar árnyalatokra esett a választásom. 


Kénytelen voltam keresni képet, mert egyrészt még régebben fotóztam, mikor nem volt elég fény, mostanra meg már használtam a rúzsokat, másrészt pedig az egyik rúzs már eredetileg meg volt nyomódva picit a tetején. De ez a kép amúgy is nagyon szépen visszaadja a rúzsok színét.

A Juicy egy visszafogottabb, nude árnyalat. Felkenve nem tűnnek el az ajkaink és nem is lesz hulla kinézetünk. A Nectar pedig egy nagyon szép, korallos szín. Mindkét rúzs szépen pigmentált, az állaguk krémes, könnyű felkenni és jó érzés viselni! Evéssel, ivással kopnak, de egyenletesen. Nem szárítják az ajkakat, az illatuk pedig kellemes, nekem tetszik. 

15 Juicy, 16 Nectar

15 Juicy

16 Nectar

És még egy pici meglepetést is tartogatnak a rúzsok! Az aljukat lecsavarva egy kis tégely kerül elő, amiben szintén a rúzsból van egy kevéske - hát nem cuki?! :)


Szinte hihetetlennek tűnik ezt a sok jó dolgot olvasni egy 1 fontos rúzsról, de minden igaz! Bőven megéri az árát, sőt, ha nem is válna be valakinek, nos, akkor is csak 1 font volt. :) Én abszolút elégedett vagyok velük és mindenkinek csak ajánlani tudom! Azonban rendelés előtt biztos, ami biztos alapon keressünk képeket a kinézett rúzsról, mert ott még most is van egy kis kavarodás képek terén!

Nektek van MUA rúzsotok? Vagy más MUA terméketek? Elégedettek vagytok velük?

3 megjegyzés:

mrs__kovacs írta...

Hallod, rá nem jöttem volna, hogy az alja is letekerhetős :D
Ez nagyon tetszik most :D
(azért csekkoltam a régebbieket is, azoknak nem ilyen :P )

Elíz írta...

Én is véletlenül jöttem csak rá :D de annyira jó! :D

Dii írta...

A 15-ös Juicy szerepel a listámon, olyan kellemes és lágy az árnyalata :) Alig várom, hogy rendeljek! :)

Megjegyzés küldése