Lesd el a stílust! - Jessica Alba

Mindig kíváncsian kattintok az olyan képekre, ahol a sztárokat hétköznapi szerelésben lehet látni. Valljuk be, olykor jól esik látni, hogy ők sem tökéletesek, sőt, néha még lepukkantabbak, mint mi. :) De persze sok-sok jó példát is lehet látni, amikből jól lehet ihletet meríteni. Hiszen lássuk be, legtöbbjük mögött egy-egy híres stylist áll, akinél jobban ki ismerné a legújabb trendeket, ill. azt, hogy mi passzol a legjobban az adott testalkathoz?! :) Már a Fashionfave-es időben is csináltam egy hasonló sorozatot, csak akkor nem tettem ki ide is a posztokat, de most újraélesztem ezt az ötletet és remélem, hgy Ti is szívesen vesztek majd részt benne! Ugyanis szeretném, ha megírnátok kiket látnátok szívesen a következő posztok alanyaiként! :)
Elsőként Jessica Albát választottam. A 32 éves színésznő nagyon szimpatikus jelenség, hiszen bár gyönyörű, mégis nagyon szerény a nyilatkozata és cselekedetei alapján. Boldog házasságban él férjével és van két szép gyermeke - mondanom sem kell, hogy meg sem látszik rajta, hogy már kétgyermekes anyuka. A jótékonykodás az egyik szívügye, sok-sok szervezetet támogat és segíti a munkájukat. 
A testalkata egyenes és nem mondhatni, hogy gömbölyded formái lennének, tehát neki sem mindegy, mit visel, de mégis sikerül mindig előnyös darabokat választania. Nagyon stílusos, szinte az összes szettje kifogástalan és rtikán lehet látni melegítőben - ha pedig mégis ezt vesz fel, akkor azt is stílusosan teszi, nem pedig egy szakadt-letaposott darabot húz fel. 
Tudat alatt valószínűleg már az őszre készülök, hiszen a következő szett már inkább őszies, mintsem nyárias. Jessica szereti és meri viselni a színeket, ezúttal egy szép kobaltkéket választott az egyszerűbb farmer-póló összeállításhoz. De ha jobban megnézzük van itt is-ott is egy kis csavar: a farmer boyfriend hatású, míg a fehér felső különleges, mintás anyagú. Ezt a lezser szettet ezüst ékszerekkel és csillogó szegecsekkel, kövekkel kirakott saruval dobta fel, valamint egy vibráló narancs napszemüveggel, amihez még a körmei színét is hozzápasszintotta. Az összhatás nagyon szuper és ne feledjük, hogy az idei őszi divatszínek között mind a kék, mind a narancs is szerepel!


Hogy tetszik Nektek ez a szett? A kékkel és a naranccsal hogy álltok? Kit látnátok szívesen legközelebb?

2 megjegyzés:

Réku írta...

A kéket nagyon szeretem, a narancs már más téma. A szett szuper, nagyon bejön :) Én csak sorolom a neveket, aztán lesz ami lesz: Rachel Bilson, Jennifer Morrison, Katie Cassidy.

hkorinna írta...

Imádom a kék-narancs párosítást! :)

Megjegyzés küldése