5 őszi trend a kifutókról

Beköszöntött az ősz, aminek úgy látom a legtöbben örülnek. Ha szép idő lesz még sokáig, akkor én is örülök neki - illik is, hiszen e hónap szülötte vagyok. Öltözködés szempontjából sokak kedvence ez az évszak, s bár még szép idő van, nem árt előre felkészülni, ezért is hoztam már most egy posztot néhány őszi trendről!

Köpeny




(Elie Saab, Chloé, Victoria Beckham)

A köpenyek sok kifutón feltűntek, s bár legtöbbször inkább elegánsabb, hosszabb változatban voltak láthatóak a modelleken, szerencsére a boltokban rövidebb változatokat is találhatunk, amik praktikusabbak a hétköznapokra. A legtöbb köpenykét mind nőiesebb, mind lazább szettekkel is párosíthatjuk.




(Zara, H&M, Mango)



Magas nyakak




 (Chanel, Miu Miu, Ungaro)

Én személy szerint a sima, vékony és szoros garbókat nem kedvelem, viszont a nagyméretűeket, főleg kötött pulcsiknál annál inkább! Kabátoknál is jöhetnek a magas nyakak, télen, metsző szélben életmentő a felhajtható, begombolható nyak.




(H&M, Mango, Zara)




Oversized




(Celine, Maison Martin Margiela, Proenza Schouler)

A túlméretezett darabokkal óvatosan kell bánni, egyszerre csak egy ilyet viseljünk és szűk, pont passzoló darabokkal párosítsuk, különbön könnyen nevetséges hatást érhetünk el. Isteni szettet kaphatunk egy szűk nadrággal, csizmával és egy oversized kötött pulcsival!




(H&M, Mango, Zara)



Szőrme




(Alexander Wang, Fendi, Lanvin)

Bátrabbak beszerezhetnek egy szőrmekabátkát vagy -szoknyát, míg a szőrmével csak barátkozók kezdhetik egy mellénnyel vagy sállal. Természetesen műszőrmét válasszunk! :) Nagyon vagány szettet kaphatunk egy világos vagy koptatott farmerrel, egy sima fehér pólóval, trikóval, egy bokacsizmával és egy szőrmemellénnyel!




(H&M, Mango, Zara)


Tyúklábminta




(Christian Dior, Gucci, Tommy Hilfiger)

Hiába, a divat - akárcsak a történelem - ismétli önmagát, így a tyúklábminta is időről-időre visszatér. A klasszikus fekete-fehér minta jól fog mutatni egy-két élénkebb színnel!




(Mango, Zara, Stradivarius)


Nektek melyik trend jön be a legjobban? És melyik az, amit egyáltalán nem éreztek a magatokénak?

2 megjegyzés:

PAncsi írta...

A magas/álló nyakú kabátok tetszenek, a többi trend valahogy nem nagyon jön be :-)
Úgy látom nem leszek trendy idén :-D

hkorinna írta...

A szoros garbókat sosem kedveltem, szerintem ez idén sem lesz másképp, viszont egy hosszabb fazonú (mű)szőrme mellényre már tavaly óta szeretnék lecsapni! :)

Megjegyzés küldése