Rimmel Space Dust lakkok - Aurora és Moon Walking

Már ITT mutattam, hogy én sem hagyhattam ki a Tescos-Rimmeles akciót, amikor is 850Ft-ért két lakk is a miénk lehetett. Illetve de, kihagytam volna, ha csak a "sima" lakkokra érvényes, de mivel a nemrég megjelent Space Dust kollekcióra is vonatkozott, így rohantam beszerezni azt a két színt, ami jelenleg elérhető az országban, ami nem más, mint a 003-as Aurora és a 006-os Moon Walking.


Tegnap végre ki is próbáltam őket és nem csalódtam, gyönyörű mindkettő! Két rétegben kentem fel mindkét színt, talán egy harmadik is elfért volna még, de nekem most elég volt ez a kettő is. Gyorsan száradnak, a felületük egyáltalán nem zavaróan érdes és csodásan csillognak, hála a rengeteg ezüst csillámnak. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni, remélem szépen fognak muzsikálni, bár egyelőre nem kételkedek ebben. :) Érdekes, de itt is és az IsaDora ls lakkoknál is sokkal könnyebben tudtam a bumfordibb ecsettel dolgozni, mint több más sima lakknál. Hiába, ezt a textúrát tényleg minden szempontból nekem találták ki. :D



Az Aurora egy nagyon szép, elsőre nude-os, drappos árnyalat, de nekem olykor a dusty rose-os oldalát is megmutatta, igazán különleges, nekem nagyon tetszik.
A Moon Walking pedig egy lila, kékes beütéssel, van egy ilyen szőlőszín is, nekem egyből az ugrott be róla.



Azt viszont még mindig sajnálom - amit a lakk-stoppos bejegyzésben is említettem már - hogy nem lehet mindegyik színt itthon kapni, mert az ezüst és a pink is nagyon tetszik, valószínűleg simán megvettem volna még ezt a kettőt az akció keretein belül. :P A kép alatti linkre kattintva rengeteg szép swatch-ot találtok az összes színről!

Forrás

Nagyon örülök, hogy pont volt még akkor egy-egy ilyen lakk a polcokon, mert ennyi pénzért nagyon-nagyon megérte! De szerintem a teljes ár sem túlzás érte, bár mostanra akadt egy kihívója a Nailland és az ott kapható Golden Rose lakkok személyében, amik majdnem ugyanannyiba kerülnek és jóval több árnyalat közül lehet választani. Viszont aki meg nem budapesti (ilyenkor nagyon sajnálom, hogy én sem vagyok az :( :D) annak kihagyhatatlan a Rimmel, ha pont ilyen árnyalatokra vágyik. :)

Ki szereti a ls lakkokat? Ki unja már őket? :D Melyik a kedvenc ilyen lakkotok (márka/szín)?

7 megjegyzés:

Anna írta...

Csodásak! *.* Nekem mindegyik tetszik, legjobban a sötét! :)

Megaera írta...

Uramisten, ezek kellenek! :O

Vincze Mariann írta...

Én sajnos nem találtam ilyet a Tescoban, pedig annyira szépek! :D

Gabica írta...

Az Aurora nagyon tetszik!!! :)

Réka írta...

Nagyon szépek, a világos jobban tetszik :)

Nóra írta...

ó mami...ezek gyönyörűek! *-*

Thimmyke írta...

Én is megvettem őket, annyira gyönyörűek! És talán még pont ugyanígy is festettem ki velük a körmöm. :D Azt viszont nagyon sajnálom, hogy csak ezt a kettőt hozták be. :S

Megjegyzés küldése