Jöhet vagy mehet?

Már egy hónapja, hogy a gumicsizmákról és a Nailland-ről kérdeztelek Titeket, így hát most újra eljött az ideje annak, hogy újabb két dologról kérdezzem meg a véleményeteket!

Alakformáló fehérnemű
Jennifer Lopez és Kim Kardashian ruhája alól is villant már ki egy-egy ilyen alakformáló kis csoda, így egykettőre meghódította a piacot, hiszen ha a sztárok sem tökéletesek és ezt fel is vállalják, akkor bárki más is meg meri ezt lépni.


Véleményem: Jöhet! Nincs még ilyenem, de mivel mostanában meglehetősen kritikusan látom magamat, ezért ha mondjuk bálba mennék, tuti beszereznék egyet. Kíváncsi vagyok, tényleg olyan látványos-e az átalakulás és hogy vajon tényleg nem is látszódik semennyire a ruha alatt. Rengeteg helyen lehet már kapni ehhez hasonlókat, a képen Spanx márkájú látható, náluk óriási a választék, de a Triumph vagy éppen az H&M kínálatából is válogathatunk.

Műszempilla
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen személy, aki még soha nem próbálta ki a műszempillát. :P Az üzletekben és az interneten jóformán végtelen típusút és formájút lehet találni és kapni, s mivel a felhelyezéséhez csupán egy műszempilla ragasztó és némi gyakorlás kell, így manapság bárki könnyedén kipróbálhatja, milyen érzés és látvány a viselése.


Véleményem: Jöhet! De csak egy gyengécske Jöhet!-et kap tőlem, mivel csak a nagyon természetes darabok tetszenek, ill. különböző eseményekre/buliba nyilván a feltűnőbb darabokkal sincs bajom. Valószínűleg azért sem annyira tetszenek, mert sok olyat láttam, hogy vagy rosszul volt feltéve, vagy nagyon lerítt róla, hogy mű. Pedig a hatalmas választékból simán lehet találni olyat, ami csodásan hosszabbít és dúsít, mégsem mondaná meg senki első blikkre, hogy műszempilla. Na egy ilyet keresek majd én is magamnak, hogy kipróbálhassam végre. :)

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

5 megjegyzés:

Anna írta...

Én mindkettőre igennel szavazok. :) Az alakformáló viselése szerintem nem ciki, hanem igényességet sugároz. Főleg alkalmi ruhákon. Ha pedig valaki teltebb alakú, akkor a hétköznapokon is. Inkább ez villanjon ki mint a hurkák.
A műszempillákat szeretem, ha olyan buli vagy alkalom adódik, akkor szívesen viselem. :)

Gabica írta...

Mindkettő jöhet! :) Még nekem sincs alakformálóm, pedig rámférne :D nagyon kíváncsi vagyok mit tud!

SzilviaA írta...

Én mindkettőre nemmel szavazok, mert dühít az a hamis szépség ideál amit a média igyekszik az agyunkba mosni, csak azért, hogy megszabadítson a pénzünktől. Ti mind csodálatosak vagytok, nem kellenek rátok ezek a vackok :)

djkaty írta...

A szemem a műszempillákra nemet mond, a fehérnemű viszont jó találmány :-)

Elíz írta...

Szilvia: valóban a média sok esetben nagyon hamis képet közvetít és nem szabad hinni a demagóg reklámoknak (szerintem a bloggerek többsége ezt nagyon szépen belátja, hiszen ezért a sok teszt, praktika és hasonlók), de szerintem ezek a dolgok még beleférnek abba a körbe, ami nem számít csalásnak (vagy legalábbis nem olyan nagynak :) még mindig jobb egy alakformáló fehérnemű, mint egy zsírleszívás, ráadásul a fehérnemű beszerzésével máris elindul bennünk az a folyamat, amivel vagy elfogadjuk magunkat vagy változtatunk. És nyilván nem 20 kg-t takarunk el a fehérneművel, tehát tényleg nem olyan nagy csalás :):) illetve a műszempillánál sem ez a helyzet, hiszen lehet, hogy valaki azért tesz fel ilyet, mert nagyon világosak/rövidek vagy ritkás a szempillája és lássuk be, nekünk nőknek pont egy szép, csábító pillantás lehet az egyik fő fegyverünk :) de persze ahogy írtam a természetesség szerintem nagyon fontos, nem szabad túlzásokba esni, de szerintem senki sem hordja mindkét terméket minden nap! :)
És köszönjük szépen a bókot, én is így látom az olvasóimat és a többi bloggert is! :)

Megjegyzés küldése