Nivea Pure&Natural kézkrém

A Glamour-napokon szereztem be ezt a kézkrémet és mivel mostanra bőven aktuális már a használata, ezért gondoltam megosztom Veletek a tapasztalataimat e termékről.
Ami rögtön megfogott, mikor megláttam ezt a kézkrémet, az az volt, hogy már a csomagolásáról is a frissesség, természetesség sugárzik, a rajta olvasható tulajdonságok és ígéretek pedig még jobban elcsábítottak. A következők olvashatók a tubuson:
- 95%-ban természetes eredetű
- bio argánolajjal
- paraben-, szilikon-, színezőanyag- és ásványiolaj-mentes
- intenzív védelem
- puhaság és simaság egész nap

Mivel mindenképpen szükségem volt egy kézkrémre, amit magammal vihetek napközben és mivel 50%-os kupon volt erre a termékcsaládra, továbbá mivel a Nivea-t nagyon szeretem, így nem volt kérdés, hogy emellett teszem le a voksomat. Alig vártam, hogy kipróbálhassam és lássam mit tud.
Az állaga olyan, mint más Nivea krémé, jól kenhető, gyorsan beszívódik, viszont hagy maga után egy enyhén zsíros érzést, réteget. Valóban puhábbá, selymesebbé teszi a bőrt, de azt is hozzá kell tennem, hogy az én bőröm nem igazán volt még száraz mostanában (majd ha jön az igazi hideg és a szél), így a leírtak a normál-kicsit száraz bőrre vonatkoznak. A két kezemre egyenként két nagyobb borsónyi mennyiséget használtam eddig egy-egy alkalommal és ennyi elégnek is bizonyult, de nyilván télen többet és gyakrabban kell majd használnom.

Eddig egészen jól hangzanak a leírtak, viszont...először is az ára. Kuponnal abszolút megérte 475Ft-ért, de teljes áron nem mondanám, hogy megéri, hiszen csak egy átlagos kézkrém, sajnos semmi extrát nem tud. Más kézkrémek pedig majdhogynem erről az árról indulnak, míg ugye ez a krém 950Ft-ot kóstál a 100 ml-ért. És van itt még valami: az illata. Ezt vagy szereti valaki vagy utálja, én az utóbbiak közé tartozom. A boltban nyilván nem próbáltam ki a krémet, épp csak beleszippantottam, de az az illat ugye nem azonos azzal, ami akkor érződik, ha felkenjük a krémet. Egyszerűen nem értem, hogy miért kellett elrontani ezzel a szörnyen erős parfüm illattal, pont mikor Pure&Natural név alatt fut és a természetességét hangsúlyozzák.
Összességében tehát semmi kiemelkedőt nem nyújt ez a kézkrém, átlagosnak, kellemesnek mondanám (no nem az illatát). Mindenesetre ennyi pénzért megérte, el fogom használni, de ha ilyen áron még belefér Nektek egy ekkora kézkrém, akkor inkább másikat válasszatok a Nivea kínálatából, mert általánosságban szuper termékeik vannak!

Ki milyen kézkrémet használ? Ezt próbálta már valaki? Ha igen, bevált? Tetszik az illata?

2 megjegyzés:

Dii írta...

Én mostanában kézre a kék tégelyes Niveát használom, vagy az Alverde testvajamat - mindkettőt este, mert zsírosabb krémekről van szó. Nappal ha eszembe jut, az essece tavalyi limitált kiadásos kézkrémjét veszem elő, de ez sajnos kizárólag csak az illata miatt jó, nem igazán hidratál.

Anna írta...

Én most Balea-t használok, de ha lehet majd kapni az Essence kézkrémeket, akkor abból veszek majd. :)

Megjegyzés küldése