Vasárnapi Vágyakozás #1

Ezentúl minden vasárnap hozok majd egy-egy olyan dolgot, amit nagyon szívesen a birtokomban tudnék. Lesznek majd drága és elérhetetlen dolgok, de lesznek olyanok is, amik azért elérhetőek - még ha emellett drágák is - és remélem, hogy egyszer majd az enyémek lesznek! :)
Elsőnek az Elie Saab parfümöt választottam (mi mást?!). Imádom az illatát, pedig nagyon nem könnyű olyan illatot találnom, ami elnyeri a tetszésemet. Úgy látszik minden téren képes az én ízlésemnek legjobban tetsző dolgokat alkotnia Saab úrnak, ezért is ő az abszolút kedvenc tervezőm. Reménykedek benne, hogy Karácsonykor a Douglas-ben díszdobozos, extrás változatban is kapható lesz és hozzám vándorol majd egy belőle. :)


Nektek melyik a kedvenc parfümötök? Van olyan, ami után hasonlóképpen epekedtek, mint én az ES parfüm iránt?

3 megjegyzés:

Franciska írta...

Nekem egy angol magazinban volt szerencsém Elie Saab illatmintához, azóta is epekedek utána, olyan finom illata van, pedig nem sok illatra mondtam még eddig, ezen kívül még egy Escada illata nagy kedvenc :)

djkaty írta...

Még az üvege is gyönyörű, há tmég ha az illat is csodás, nem csodálom, hogy vágyakozol utána :-)

Anna írta...

Tényleg csodás parfüm. *.* Katie Petty Killer Queen és Armani Idole amit mostanában elfogadnék. Ja és Lolita Lempicka L már az üvege miatt is. :P

Megjegyzés küldése