Gardrób alapdarabok #3

Újabb öt alapdarabot válogattam össze, s ezúttal a szép időjárásnak köszönhetően, a tavasz jegyében tettem mindezt! A szokásos példákkal és street style fotókkal fűszerezett bejegyzésért görgessetek lentebb és a végén ne habozzatok megosztani velem, hogy Nektek az itt található darabok közül melyek vannak meg és melyek hiányoznak még a gardróbotokból!

1. Világos nadrág

Tally Weijl

Itt a tavasz, csodás az idő, nem is lehetne ennél aktuálisabb időpontot találni arra, hogy beszerezzünk egy világos nadrágot! Fehér, krém, menta, pasztellrózsaszín vagy babakék - mind nagyszerű alapja lehet a tökéletes tavaszi szettünknek. Magassarkú és blúz vagy maszkulin cipő és bőrkabát? Esetleg magassarkú és bőrkabát vagy maszkulin cipő és blúz? ;)



2. Pakolós táska

H&M

Mindenkinek kell egy jó nagy, ám annál egyszerűbb táska, amit akármelyik napon, akármilyen szetthez fel tud kapni. De nem csak ezért praktikus, hanem azért is, mert mi, nők, köztudottan szeretjük a fél életünket magunkkal hordani. :P Egy fekete, szürke, barna vagy bézs darabbal biztosan nem fogunk mellélőni.



3. Fehér póló

H&M

Ugye ezt nem kell ragoznom? ;) Szerezzünk be egy kerek- és egy V-nyakút is, így ha bájosabb megjelenésre vágyunk, akkor az előbbiért, ha pedig nőiesebbre, akkor az utóbbiért nyúlhatunk majd!



4. Napszemüveg

Mango

Az elmúlt napok vakító napsütése már napszemüvegért kiált. Egy minőségi darabra mindenképpen érdemes beruházni, így a legjobb, ha egy klasszikus fekete darabot választunk, ami mindenhez megy. Ne sajnáljuk az időt a próbálgatásra sem, hogy megtaláljuk a fejformánkhoz legjobban passzolót. Azért egy-két színes, vidám darabot is érdemes még beszerezni, de ha ezeket úgyis csak kevesebbszer tervezzük hordani (mondjuk egy neon darabot kevesen hordanak még a nyár elmúltával is), akkor természetesen bátran válogathatunk az olcsóbb árkategóriások közül is.



5. Balerina 

Stradivarius

Bár sokan nem szeretik, én mégis úgy gondolom, hogy mindenkinek kell hogy legyen legalább egy pár balerina cipellője. Cuki, kényelmes, lapos - kell ennél több egy rohangálós napra? És igenis lehet találni egészségesen kialakított darabokat is, nem csak olyanokat, melyeknek mindössze egy hártyából áll a talpuk. Egy bézs darab szuper választás tavaszra, de egy feketével szintén csak jól járhatunk.



Megvan mindegyik darab a szekrényetekben?

A "Gardrób alapdarabok" eddigi részei:

8 megjegyzés:

Aisha írta...

Jelenelg ezek közül csak egy napszemüveg van meg.... :( de egy világos nadrágot mindenképpen szeretnék, ahogyan a sima fehér póló is nagyon hasznos lenne. nagyon jól összegyűjtötted, ezek tényleg jól kombinálható darabok, szükségem is lenne ezekre... hát igen és ezen felül még mennyi mindenre... :D

Nóra írta...

fehérben még nincs ilyen H&M-es pólóm,de a kéket és a pinket nagyon szeretem :)

Réka írta...

A galériát az elmúlt két évben háttérbe szorultak nálam, éppen ezért idén beszereztem egyet. A fehér póló nekem a munkaruhámmal egyenlő, így fura lenne utcán is ilyet viselni. Persze ha van rajta minta, akkor jöhet :-)

Réka írta...

Balerinákra gondoltam... kiakaszt a t9, komolyan mondom :-)

PAncsi írta...

Magas sarkú párti voltam mindig, mostanában viszont elkezdtem vonzódni a balerina cipők iránt. Most épp egy pirosat szeretnék beszerezni, még mindig tart nálam a piros korszak :-)

Anna írta...

Mindegyik megvan. :) :P

Thimmyke írta...

Na ebből most mind megvan. :D Imádom a balerinákat, már szinte gyűjtésbe ment át a szerelem. :D Szinte a szivárvány minden színében van itthon. :D

pampuska írta...

A világos nadrág kivételével igen :)

Megjegyzés küldése