Ismerjük meg egymást! TAG

Hozzám is eljutott ezt a tag, ami mostanában söpört végig a blogvilágon. Köszönöm ezúton is Ivettnek, Miminek és Katának az invitálást! :) Szinte minden ilyen személyesebb jellegű bejegyzésnél meg szoktam említeni, hogy én személy szerint kedvelem ezeket, jó egymást egy kicsit jobban is megismerni! :)

A feladat a következő:
- Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
- Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
- Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be őket a blogodba.
- Értesítsd őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.

Jöjjön is a 7 random dolog rólam!

1. A legtöbb olyan kérdésre, ami azzal kezdődik, hogy "Melyik a kedvenc..." nem tudok csak egy dolgot válaszolni. :D Vagy legalábbis nem igazán szeretek, mert ha meg kell erőltetnem magamat, akkor éppenséggel tudok egy valamit választani, csak hát nagyon nehezen. :)

2. Alapból is szeretem a rendet és a tisztaságot, de néha rám jön egyfajta mánia és akkor jajj annak, ami nem tökéletesen simán/egy sorban/egyenesen áll. Ez főleg akkor hatalmasodik el rajtam, ha tudom, hogy jön valaki és ehhez például már a rovarirtó személye is elég nekem, pedig ő aztán tuti nem jön be a szobákba. :D

3. Szeretem este bámulni a csillagos eget, engem nagyon elvarázsol az, mikor belegondolok, hogy milyen felfoghatatlanul nagy az univerzum és hogy mennyire keveset is tudunk róla - és hogy annak is, amit tudunk, mennyi a valószínűsége, hogy az tényleg úgy is van. Hiszen ha még Stephen Hawking is visszavonja azt, amit egyszer állított, akkor ott már el kell gondolkodni néhány dologról. :)

4. Vásárláskor nagyon gyorsan át tudom nézni a kínálatot és szintén nagyon gyorsan el tudom dönteni, hogy tetszik-e az adott darab vagy sem. Viszont ha mondjuk két dolog tetszik nagyon, de csak egyre van szükségem, akkor már a döntés korántsem megy olyan könnyen. :)

5. Szeretek főzőcskézni-sütögetni és szeretek díszítéssel is pepecselni, ezért is próbálnám ki magam szívesen egyszer egy olyan cukrászdában, ahol lenyűgözően élethű díszeket csinálnak sütikhez, tortákhoz cukorból, és most itt főleg a virágokra gondolok, mert azok a legszebbek! (Ebben a posztban a 7. képen láthattok rá egy példát, annyira szépek, mintha igazi virágok lennének!)

6. Habár manapság nem igazán játszok számítógépes játékokkal, de amúgy nem vetem meg őket, régen szívesen játszottam fiús játékokkal is, hiába, ha egyszer két bátyád van, akkor ez velük jár. :) (Van itt még valaki, aki csak egyszer is próbált a KRESZ-nek megfelelően közlekedni a GTA-ban? :D)

7. Mindig szerettem írni, itt az egyetemen is az egyik szerkesztője vagyok a kari lapunknak. Lehet, hogy egyszer írok majd egy könyvet, de ahhoz egy igazán ütős kis sztori kellene, úgy hogy az még várat magára egy darabig azt hiszem. :)

Ennyi lenne, hirtelen ezek jutottak csak eszembe. Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés, ha van kedvetek még több személyes dolgot olvasgatni rólam, akkor a "Személyes" fül mögött találhattok még pár hasonló posztot!

Mivel rengeteg oldalon láttam már ezt a tag-et, most nem próbálom meg kibogozni, hogy kihez nem jutott még el, de akihez nem és most ezt olvassa, azt ezúton szeretettel meghívom a játékra! :)

9 megjegyzés:

Dii írta...

Nincs is jobb, mint nyáron kifeküdni egy olyan helyen, ahol semmi fény, csak a csillagos ég.. gyönyörű és tényleg elképesztő, akkor én is sokszor elgondolkozok a dolgokon :)
A 4-es úgy ahogy van igaz rám is. Gyorsan át tudom futni a kínálatot, de ha valami tetszik, annyi ideig vacillálok rajta, hogy csak na :D
A fiús számítógépes játékok nálam is első helyen vannak egy báty és unokabáty mellett ;) De imádom, hogy így nőttem fel!

Kata írta...

Jajjj, pont most készítem Én is, fél órája néztem át a blogod ,hogy Neked nincs-e még... meg szerettelek volna hívni!:( :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Az univerzumos dolog engem is foglalkoztatott régebben, mostanában elkerülte a figyelmem a sok lakk miatt, de vannak dolgok amik felfoghatatlanok, pl., h végtelen, folyamatosan tágul, a fényévben kifejezett távolságok és hogy hol, milyen életforma létezhet még, mert kizártnak tartom, h csak mi vagyunk az univerzumba....nem hiszek az ufóba, inkább úgy gondolok erre mint ahogy léteznek ismeretlen rokonok :D

A 4-es rám is jellemző :)

Timi írta...

Én a 4-es ponttal pont ellenkezően vagyok. Nagyon nehezen tudok dönteni. :D De mostanában,ha valamin nagyon vacillálok, akkor megbeszélem magamba,hogy ha ennyire agyalnom kell rajta akkor valószínűleg nincs is szükségem rá! :) Írással kapcsolatban pedig hasonlóan vélekedem, fiatalabb koromban történeteket is írtam! :)

Elíz írta...

Dii: A nyári égboltnál nincs is szebb! :) Jajj, tényleg, azt nem is írtam, hogy nálam is még játszik két fiú unokatestvér, úgyhogy ha ők jöttek vagy ha a fiúk barátai, akkor is mindig ment a játék :P
Tatus: De aranyos vagy, köszönöm szépen, hogy gondoltál rám! :*
Erzsi: Ne is mondd, szeretek ezen gondolkodni meg olvasgatni róla, csak hát sok dolgot ugye nehéz megérteni, felfogni :)
Ebben teljesen egyetértünk, igazából elég abba belegondolni, hogy miért minden életformának az oxigén és a víz kellene a létezéshez? Miközben már itt a Földön is találtak olyat, aminek nem az kellett :)

M. írta...

Én megpróbàltam betartani a KRESZ-szabályait, de meguntam és mindig inkàbb hasítottam szabálytalanul. :D hiába, fiúk mellett felnőni. :D kedvencem volt még a CS 1.6, a kedvenc fegyverem kódját még ma is tudom: B-6-6, a gránát kódja a B-8-4. :D kedvenc pályám a CS_Italy volt. Játszottál/járszottatok rajta? :)

Elíz írta...

M.: :D Hát igen, sajnos nekem is sokszor elfogyott a türelmem :D A CS-hez csak a suliban volt szerencsém, a fiú osztálytársakkal mindig ilyenekkel játszottunk hálóban az órákon :D

djkaty írta...

Nagyon jó volt olvasni ezeket az érdekességeket, a KRESZ-nek megfelelő közlekedésen jót mosolyogtam :-D

Thimmyke írta...

Ó, de irigyellek, hogy könnyen tudsz dönteni, hogy kell-e valami vagy sem... :D Én képes vagyok félórákat álmélkodni, hogy na ez most kell-e nekem vagy sem... :D

Megjegyzés küldése