Kis dolgok - nagy örömök

Az első örömadagos bejegyzés óta természetesen újfent a birtokomba került néhány olyan dolog, mely mosolyt csalt - illetve csal azóta is - az arcomra! Nem is szaporítanám tovább a szót, jöjjenek is ezek a kis apróságok!


Most, hogy már az akciós kosárkában árválkodnak 350Ft-ért a kifutó Catrice cuccok, megesett a szívem ezen a highlighteren, mivel szegényke olyan egyedül ücsörgött ott és még a külseje is megviselt volt. Viszont a belseje szerencsére érintetlen maradt, így hát hazajött velem, s mivel ezidáig nem volt a birtokomban highlighter, így nagyon megérte. Főleg úgy, hogy még jókat is olvastam róla!


Lehet, hogy Nóri minden ilyen bejegyzésben meg fog jelenni? :) Ezt a karkötőt ugyanis ő nyerte nekem! Innen is köszönöm! :*


Ezt a kis lila, szív alakú medált anyukám nyerte még Valentin-napon a Milkával. :) Sőt, még egy világosabbat, rózsaszínesebbet is nyert. :) Szeretem az ilyen egyszerű medálokat, egy sima ezüst láncon tökéletesek, szépen kiegészítik a visszafogottabb szetteket!



Végre kipróbálhatom a híres-neves Yankee Candle-t! *.* Habár csak tartokat sikerült vennem (mivel üveggyertyából csak a legnagyobb volt, az meg azért elég drága), de ezeknek is örülök és nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek majd élesben! Először a Lovely Kiku illatút szereztem be, de muszáj volt visszamennem még a Wild Passion Fruit-ért is, mert az is valami mennyei illatú! Sajnos túl nagy választék nem volt a boltban és abból is csak ez a két illat tetszett igazán...bár ha jobban belegondolok, lehet jobb is volt ez így! :D Egyébként azóta is egyfolytában csak szaglászom a kicsikéket, egyszerűen mesések! Nem tudom mikor fogom rászánni magam, hogy alágyújtsak szegénykéknek! :D


Remélem nincsenek nagyon kíváncsi olvasóim, mert akkor az ő oldalukat most jó ideig furdalhatja majd, hogy vajon miket rejthetnek ezek a kis Ebay-es csomagok. :P Annyit elárulhatok, hogy egy DIY bejegyzéshez szükséges hozzávalókat rejtik, csak sajnos elszámoltam magam, így most várok az újabb csomagra. Amint pedig megérkezik, azonnal jön majd a poszt is! :)

Nektek okozott örömöt hasonló dolog a héten?

6 megjegyzés:

Dii írta...

Várom a DIY posztot ;) Az a szív alakú medál pedig agyon kis finom, nőies, de szolid, igazán tetszik. Gratu hozzá!
A Catrice highlightert én is beszereztem, bár még az első leárazási kör alkalmával - nálunk tuti nem maradt volna meg eddig - és ugyan még nem volt igazán alkalmam használni (ecsetet várok hozzá), egyszerűen imádom és néha eszembe jut, hogy megnézzem és én is mosolygok rajta, hogy megkaparintottam őt! :)

Réka írta...

A medál valóban nagyon szép, szerencsések vagytok :)

Megaera írta...

De gyönyörű az a nyaklánc :) YC-ből pedig én is most fogok majd rendelni, és szintén tartokat, nekem az bőven elég :)

Nóra írta...

de cuki a medál! :)

mrs__kovacs írta...

A látható dolgok nagyon tetszenek, de basszus ez a borítékos dolog nagyon csúnya húzás volt! :D

Elíz írta...

Dii: Köszi! :) Hihi, én is így vagyok ezzel a kis "tündérporral" :):)
Megaera: Egyre inkább megbizonyosodok abban, hogy elég nekem a tart is, annyira intenzíven illatoznak így csomagoláson keresztül is! :)
Klau: :D Hamarosan kiderül, hogy miket rejtenek! :)

Megjegyzés küldése