L'Occitane mandulás bőrradírozós szappan

Nemrég beszámoltam arról, hogy kihasználtam a L'Occitane akcióját, így hozzájutottam egy mandulás szappanhoz, plusz még 3 mini kézkrémhez is, melyek együtt egy teljes kiszerelést adnak ki, s mindezért összesen csak 670Ft-ot fizettem. Most a szappanról osztom meg a benyomásaimat Veletek, de a kézkrémekről is hozok majd természetesen egy posztot a későbbiekben!


Már a boltba belépve azonnal elkapott a provence-i hangulat - el tudnám képzelni az összes terméküket egytől-egyig a provence-i házamban...nem messze Nizzától...a teraszáról látni lehetne a messzeségben a Földközi-tenger azúros csillogását...hát igen, azt hiszem le tudnám ott élni az életem hátralévő részét. :) De kanyarodjunk vissza a szappanhoz! A mandulás illatnak a csomagolása sem szabhat gátat, de ez mind semmi ahhoz képest, mikor kinyitjuk és használjuk. Az első használat után kiraktam a fürdőszobába egy tálkára, majd pár óra múlva elmentem otthonról, s mikor később hazaértem, a lakásba belépve rögtön megcsapott az illata. :) Nem erőszakos, hanem nagyon kellemes, viszont aki nem szereti a mandulát, annak már ez is sok lesz.


Apropó, csomagolás. Nekem nagyon tetszik és nem csak ennek, hanem az összes többi L'Occitane terméknek is a csomagolása. Egyszerű, átlátszó és a főbb információk mind megtalálhatók rajta, úgy mint a mennyiség (illetve jelen esetben inkább tömeg), a termék meghatározása és hogy mire is való, valamint az összetevők. A halványsárgás-barnás szappanba bele van ütve a márka és az illat neve is. Emellett pedig sok-sok kicsi barna szemcse látható benne.



Ezek a szemcséket én szinte nem is éreztem a használatakor, így az érzékeny bőrűeknek is jó barátja lehet ez a szappan. S hiába nem érződnek, attól még radíroz, igaz, csupán gyengéden, de arcra nekem ez pont elég is - testre nem próbáltam, de szerintem egyébként oda is elég lehet ez a hatás. Mivel nem zsíros a bőröm, így az enyémet picit szárította, de utána bekrémeztem, s így a kettő együtt egy iszonyatosan puha bőrt eredményezett! Bár elsőre kicsinek, kevésnek tűnhet ez az 50g-os szappan, de szerintem sokáig elég lesz, mivel alig kell megdörzsölni egy-egy alkalommal. Egyből rögtön finoman habzani kezd és beburkol az illatával. :)



Nekem nagyon megtetszett ez a kis mandulás szappan! Kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, az illata pedig isteni. 790Ft-ért megéri beruházni rá, mert igazi luxusterméket kapunk cserébe, mely sokáig elég lehet. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, de elsősorban azoknak, akiknek hajlamos zsírosodásra vagy akiknek érzékenyebb az arcbőrük!
Örülök, hogy végre sikerült kipróbálnom a L'Occitane egy termékét, szimpatikus ez a márka, érdemes elolvasgatni a márka történetét és nézelődni az oldalukon. Csak vigyázzatok, mert a provence-i hangulat egykettőre be tudja szippantani az embert, ami aztán nagy sóhajtásokat idézhet elő! :D

Ti milyen terméket próbáltatok már e márkától? Milyen radírt használtok az arcotokra?

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Ó nagyon jól néz ki. Én is kipróbálom majd ha lesz rá alkalmam:)) x
Bianka
http://ruhamania.blogspot.hu/

Lyosha Varezhkina írta...

very informative! thanks for sharing!


Lyosha
Inside and Outside Blog

djkaty írta...

De kis guszta és igényes kinézetű! Ha egyszer lesz alkalmam, megszaglászom majd a boltjukban :-)

Dii írta...

Nyami! Nagyon jól hangzik :) Egy szappan pedig arcra (napi két használat mellett is) nálam több, mint két évre elegendő :) Szóval tényleg megéri az árát! :)

Anna írta...

A tesóm kedvence ez a szappan és az összes mandulás termékük. :) Én eddig csak tusfürdőt és aroma olajat használtam tőlük. :) Azok nagyon tetszettek! :)

Megjegyzés küldése