Teszt ¤ No Inhibition 12 Wonders multifunkcionális hajápoló

Majdnem pontosan két hónappal ezelőtt írtam meg az első benyomásaimat a No Inhibition 12 Wonders multifunkcionális hajápolójáról, s most úgy éreztem, hogy több, mint 2 hónap használat után eljött az ideje annak, hogy kicsit bővebben is kifejtsem a tapasztalataimat e termékkel kapcsolatban!


Az előző posztban minden szükséges információt megtalálhattok, ezeket nem írnám le újra ide is, hanem most az ígéretekre és hatásokra koncentrálnék. 
Nézzük is, hogyan és mennyit szoktam használni belőle egy-egy hajmosás alkalmával. A törülközőszáraz hajamat két felé szoktam osztani, az egyik tenyerembe fújok 5 fújásnyit és ezt eloszlatom az egyik oldalon, majd ugyanezt megismétlem a másik oldalon is. Ily módon a gubancok szinte teljesen eltűnnek a hajamból és sokkal könnyebb lesz annak kifésülése. Az a 10 fújás pedig egyáltalán nem sok, szinte alig fogyott még belőle valami. Az illata még mindig tetszik, finom, nem tolakodó.


A hajam szárítás után nagyon puha és selymes lett, viszont itt muszáj megjegyeznem, hogy bizony egyes samponoknál előfordulhat, hogy nem ugyanez lesz a hatás. Mikor elkezdtem ezt a hajápolót használni, Garnier samponokat használtam, s azokkal tökéletesen működött a dolog, mindig szuper volt a végeredmény. Viszont miután elfogytak, egy Schauma sampont kezdtem el használni, mert az volt éppen itthon, valószínűleg valami akció folytán lett beszerezve, mert amúgy Dove vagy Nivea samponokat használtam már jó ideje (mígnem feltehetően szintén egy akció során hozzám került az említett két darab Garnier sampon). És ezzel a Schauma samponnal bizony nem működött a dolog. Szörnyű tapintása lett a hajamnak, egyáltalán nem volt selymes és a tartása sem lett olyan, mint a Garnier-eknél. Így most újra visszatértem egy Garnier samponhoz, amivel szerencsére helyreállt a rend és a béke. Szóval ezt ki kell tapasztalni, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy másnál azzal is működne, mert amúgy meg a Schauma samponjáról egész jókat lehet olvasni Krémmániám, de közben meg nekem egyáltalán nem vált be.
A No Inhibition terméke betartja azt az ígéretét is, hogy tartás ad a hajnak, ami nagy szó nálam, mert a hajzuhatagomat a saját tömege alaposan húzza lefelé. (De azt hiszen hamarosan ki fogom majd tudni próbálni, hogy a rövidebb és kevesebb hajnak milyen tartás is ad, kíváncsi is vagyok rá már nagyon. ;)) Szép fényt is ad a hajnak és valószínűleg tényleg ennek a terméknek köszönhetem azt, hogy mostanában már nem száll idegesítően össze-vissza a hajam hajmosás után!
A hajvégeim és úgy összességében a hajam szerencsére sosem volt töredező kedvében, így ezt a hatását nem tudtam annyira tesztelni, de az biztos, hogy továbbra sem töredeznek a hajvégeim és nem száraz a hajam - pedig nem használok semmi mást rá, hajszárítóval szoktam szárítani és legalább egy héten egyszer ki is szoktam vasalni (amivel egyébként - szintén e terméknek köszönhetően - nagyon gyorsan megvagyok, noha sok és hosszú hajam van és még a vasalás hatása is tovább tart). De összességében szerintem ezek azért e terméknek is köszönhetők.



A 12 hatás közül tehát majdnem mindet igazolni is tudom, csupán a színmegtartó hatását nem (mivel nem festetem a hajam), illetve az UV sugárzás elleni védelmét, bár megpróbáltam kibogozni az összetevőit és elvileg az M betűvel kezdődőek lesznek azok, szóval részemről ez is ki van pipálva. :) Szerintem egyébként rövidebb és igénybe vettebb hajon látványosabb lenne az eredménye, de nem panaszkodok, teljes mértékben elégedett vagyok azzal, amit az én hajammal tesz! :) Az utolsó cseppig el fogom használni, ebben biztos vagyok!

Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a termék, akkor látogassatok el a Budagyöngye bevásárlóközpontba, ahol a Hairstore Hajápolási Szaküzletben akár meg is vásárolhatjátok, ill. ugyanitt ingyenes tanácsadást és állapot felmérést is igénybe vehettek, valamint érdeklődhettek a további termékekről!

Ti milyen hajápoló termékeket használtok a hajatokra?

Bár a terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen szinten sem befolyásolta a véleményemet, a fentebbiekben csakis az őszinte véleményemet olvashatjátok!

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Én csak is azokat a hajápolókat használom,amiket a White Hairben ajánlott a fodrászom :) Drágábbak,mint az átlag,viszont rendbe hozta a széttöredezett,szálkás,élettelen hajam kb 2-3 hét használat után,már nem váltanék másra :)

Megjegyzés küldése