Ez vagy az?

Ebben az új rovatban mindig kettő, egymáshoz nagyon hasonló ruhadarabot fogok Nektek mutatni. A kérdésem csupán annyi lesz felétek, hogy Nektek melyik tetszik jobban, szerintetek melyik a szebb. Azon kívül pedig, hogy nagyon hasonlítani fognak egymáshoz e darabok, csupán annyi lesz a különbség közöttük, hogy míg az egyik egy méregdrága designer darab, addig a másik egy olcsóbb, fast fashion márka által kínált darab lesz.
Először az egyik őszi trendet szemeltem ki, méghozzá a metálos ruhadarabokat. A Louis Vuitton, a Miu Miu vagy éppen Marc Jacobs kifutóján is láthattunk sok ilyen darabot az őszi-téli bemutatókon és már a boltokban is válogathatunk metálos szoknyák, kabátok vagy éppen cipők közül - jut eszembe, Titeket nem borít ki, hogy már most az őszi kollekciókkal traktálnak bennünket egyes boltok? Mert engem igen! :D
Most pedig mutatom is a két darabot, Ti pedig írjátok meg, hogy melyiket választanátok - de szigorúan csak azelőtt, mielőtt megnéznétek, hogy melyik a drága és melyik az olcsó! :)


Sikerült választani? Akkor tippeljétek meg, melyik mennyibe kerül és görgessetek lentebb a megfejtésért! :)

.
.
.

A bal oldali darab egy H&M szoknya 6.990Ft-ért, a jobb oldali pedig egy Antonio Berardi darab és mintegy 135.000Ft-ot kóstál!

3 megjegyzés:

Nóra írta...

egyértelműen bal oldal,nem hiába, sokkal letisztultabb :)

bokorbogi93 írta...

Nekem is a bal! :D

Unknown írta...

Nálam is a bal nyert :)

Megjegyzés küldése