Manikűrvadász 10. forduló

Nagyon úgy festett a helyzet, hogy nem fogok tudni részt venni ebben a fordulóban, mert minden összeesküdött ellenem, minden! A problémás internettől kezdve, a lakkok hiányán át, a romlott lakkon keresztül, a fényképezésig semmi sem akart most összejönni. Aztán az internetem csak jobb lett, a lakkokat el tudtam hozni Szegedről és még időm is jutott a lakkozásra, no de egy romlott lakkal már én sem tudok mit kezdeni. Másik megfelelő lakkot nem hoztam magammal, mert nem gondoltam erre az eshetőségre, úgyhogy kénytelen voltam ezekkel dolgozni, hacsak nem akartam kihagyni a Manikűrvadászatot - márpedig erről szó sem lehetett. :)
Katy volt ennek a fordulónak a levezénylője, nála lehetett jelentkezni és minden fontos információról értesülni, így természetesen a párokról is. Ezúttal Esztit, a Makeup On A Budget blog íróját kaptam páromul. Jóformán rögtön belebotlottam abba a manikűrbe, amiről azonnal tudtam, hogy ezt szeretném elkészíteni, de azért jó szokásom szerint még végiglapoztam a teljes blogot is - találtam ám még szép manikat. :) De amiről most szó van az ez, egy csajos, körömnyomdával megspékelt festés, s mivel a nyomdázásra éppen rá vagyok kattanva, plusz arról a Pet'la Plate lemezről származik a minta, amelyik nekem is megvan, így nem volt kérdés, hogy erre esik a választásom!
Az eredeti manikűr:


És az én változatom:


Sajnos csak ezt az egy használható képet sikerült készítenem. Ezúttal több mindent is megváltoztattam: a pink színt kentem fel minden körmömre, majd csak két körmömre nyomdáztam a magassarkú mintát. Az eredeti ötletem szerint a gyűrűsujjam lett volna halványlila és arra pinkkel, míg a többire halványlilával ment volna a minta, de a lila lakk sajnos használhatatlan. Így hát lemostam a szörnyen sikerült alkotásomat és alkottam egy valamivel jobbat, de hát lássuk be, nem ez lett életem lakkozása. :D

Használt lakkok:
NYC In A New York Color Minute - 238 MoMa
Essence Colour&Go - 42 Dress For A Moment

Hogy tetszik Nektek az én változatom?

Nézzétek meg a többiek alkotásait is!


17 megjegyzés:

Panka írta...

nagyon csini lett:) igazi csajos manikűr:))

Franciska írta...

Nagyon szuper lett, tényleg csajos :D

djkaty írta...

Nekem így is tetszik, amúgy pedig nálam is a Murphy-hetek zajlanak, úgyhogy ismerem, milyen, amikor semmi nem jön össze. Kitartást kívánok <3

PAncsi írta...

Igazi csajos manikűr lett! :)
A Tiéd egy kicsit visszafogottabb, az eredeti színesebb - nekem mindkettő nagyon tetszik (és fáj a fogam erre a nyomdalemezre)

Anna írta...

Nagyon csajos lett. :)

Betti írta...

Úúúú, ez de jóó! :)

P.Barbi írta...

Húú ez nekem olyan dr Szöszis. Nagyon csajos :)

Eleni írta...

Szuper jó lett a Te változatod is :)

Unknown írta...

Cuki lett!:))

Nóra írta...

cukker :)

pampuska írta...

Nagyon jó lett, nagyon csajos! Kicsit Barbie feelingem van, de jó értelemben! :)

Szöszi írta...

ÉDES lett :)

Megaera írta...

Nagyon tetszik a te verziód is, igazán csajos :)

IsaBella írta...

Igazán csajos, nyárias verzió született! :)

Unknown írta...

Hihetetlenül gyönyörű*-* xx

Tóth-Somogyi Noémi írta...

Tök jó lett! :))

zizitim írta...

mindkettőtöké szuper lett :)

Megjegyzés küldése