Vasárnapi Vágyakozás #10

Hű, szinte teljesen megfeledkeztem erről a rovatról! Pedig jó dolog rögzíteni valahol azokat a dolgokat, amiket szeretnénk majd valamikor beszerezni, nem hiába olyan népszerűek a kívánságlisták a blogokon. :)
Én jelenleg pár könyv után ácsingózok, ugyanis hosszú idő után végre megint belevethettem magam az olvasásba! George R. R. Martin "A tűz és jég dala" c. könyvsorozatával kezdtem, pár nap alatt kivégeztem az első két kötetet, viszont a többi könyv sajnos még nincs meg és azért lássuk be, gépről olvasni nem éppen ugyanaz az élmény. Bár ha meg arra gondolok, hogy milyen árakat kérnek manapság a könyvekért, akkor megértem azokat, akik inkább az olvasót választják. :) Mindenesetre szerintem én azért be fogom szerezni a jelenleg hátralévő 3 kötetet nyomtatott formában! Jó lesz a sorozat következő évadát már úgy nézni, hogy nem kell majd félnem a váratlan helyeken felbukkanó spoiler-ektől - bár az is igaz, hogy így a sorozat nem fog sok meglepetést tartogatni...ajh, nehéz a döntés, de 2 könyvnyi időm legalább még biztosan van! :D


Ki nézi még a Trónok Harcát? És ki olvasta már el a könyveket? Ti általában a könyvet vagy az adaptációt kedvelitek jobban?

5 megjegyzés:

Eleni írta...

Olvastam, de az 5. kötet felénél abbahagytam, még Deanery-s se tudott lekötni és Tyrion sem, valahogy nem olyan irányba haladt a könyv ami nekem megfelelt volna úgymond, vagy túl bonyolult lett, meg unalmas. A sorozatot a második évadnál abbahagytam, mert más volt a könyv, viszont a harmadik évadba újra becsatlakoztam és végre elkapott újra az az igazi Trónok harca érzés, úgyhogy folyt. köv a könyv is valamikor most már :)

Réka írta...

Én is még csak az első könyvig jutottam, de imádom a könyvet is a sorozatot is, csak az időm kevés. :/
De ez az évad is nagyon jóra sikeredett, várom már a következőt :)

bokorbogi93 írta...

Most olvasom a 4.részt és párhuzamosan néztem a sorozatot is. Vagyis a 3.könyv közepénél kezdtem el a sorozatot. :D Kb. most értem odáig ahol vége lett a sorozatnak.
Nagyon szeretem, viszont csak nyugodt környezetbe tudom olvasni annyira sok információt közöl, nem úgy, mint pl. egy tiniregényt.

Nóra írta...

pont tegnap kezdtük el nézni Ádámmal (én újra.. :P) a Trónok harcát, az első 5 részt egyhuzamban néztük meg :D a könyvek is nagyon érdekelnek, remélem lesz időm majd egyszer elolvasni őket ^^

Ami írta...

Én imádom a kicsit bonyolultabb sztorikat, és egyik kedvenc műfajom a fantasy, szóval naná... gyakorlatilag minden regényt jobban szeretek, mint az adaptációját, szimplán mert olvasni jobban szeretek. (Az egyetlen kivétel talán az első Narnia-film.)

Megjegyzés küldése