Inspiration #14

Vannak olyan napok, amelyek már eleve rosszul indulnak, majd tipikusan még bevonzanak jó néhány apróbb, negatív dolgot, melyekkel aztán együttesen olyan kedvetlenné tesznek, hogy már semmi sem tud kiszakítani abból a hangulatból - csak egy jó alvás és az új nap. A tegnapi nap ilyen nap volt számomra. Volt ott minden a reggel, biciklizés közben eleredő esőtől, az általam elütött autósig (igen, ilyen is lehetséges), de a munkahely se javította fel a kedélyemet, majd a hosszadalmas és sikertelen ajándékvadászás sem. Pedig délutánra szikrázóan sütött a nap, de még ez sem tudott jobb kedvre deríteni. Hazaérve így már semmihez se volt kedvem, pedig lett volna mit csinálnom, például ide, a blogra is szerettem volna bejegyzést kitenni. De csak odáig jutottam, hogy fogtam egy kehely (na jó, volt az kettő is, de ne tessék valami nagyra gondolni!) vaníliapudingos babapiskótát, sok eperrel megszórva, valamint tejszínhabbal és csokiöntettel megfejelve, majd beültem a gép elé és elkezdtem képeket böngészni ehhez a bejegyzéshez. Az alvás és az új nap ígérete előtt ezek azért tudtak egy kis pozitívumot csempészni a napomba, de végérvényesen csak a lefekvés törölte ki a nem túl jó hangulatú nap emlékét belőlem. Mert vannak ilyen napok.

1. Fashion
Egy szerintem tökéletes szett, amelyet bármikor szívesen viselnék!


2. Beauty
És íme itt egy szerintem tökéletes smink, melyet szintén bármikor szívesen viselnék!


3. Sweet Home
Óh, de jó is lenne, ha lenne egy pici erkélyem, ahova azonnal kiülhetnék, amikor napsütést kívánnék magamba szívni és ahol kis növényeket, virágokat is nevelgethetnék.


4. Cute
Annyira cukik a dundi kiwi madárkák *.*


5. DIY
Ha már növénynevelgetésről volt szó előbb, akkor én például így festeném be a sima cserepeket.


6. I Love...
...gyűrűk! Méghozzá ezeket a végtelenül elegáns, finom, kecses, de nagy köves darabokat imádom különösen, melyek jobbára az eljegyzésekkor szoktak szerepet kapni. (Remélem én is hasonlót kapok majd egyszer! :D)


7. Hot
Végre kijött a Bosszúállók második része, így többek között Amerika Kapitányban, azaz Chris Evans-ben is újfent lehet gyönyörködni! ;D


8. Nails
A csillogó homoklakk számomra mindig is a legjobb választás lesz, legyen szó bármilyen eseményről.


9. Yummy
Egy szelet, roppanós héjú, friss kenyér, rajta valamilyen fűszeres vajjal és lilahagyma/uborka/retek karikákkal? Jöhet!


+1 Laugh
"Talán újra fel kellene rá állnod, de ezúttal a zoknik nélkül." :'D


Melyik a kedvencetek?

2 megjegyzés:

Ági írta...

A kaspók nagyon szépek. :)
Hú, az ilyen napokat én is nagyon utálom. :( Csak legyen vége gyorsan, már az is jó. :D

Timeinspo írta...

Az a mani valami meseszép. :D És az utolsó képen nevettem egy jót. :D Ha gondolod hozzám is benézhetsz képeket nézegetni. :D

Megjegyzés küldése