Kincsvadászat - Tally Weijl

Mostanában ismét sokat nézelődök a különböző boltok virtuális polcain, s ma, mikor megláttam egy újságban egy Tally Weijl-es skort-ot - ami azonnal elrabolta a szívemet - tudtam, hogy eljött az ideje egy újabb Kincsvadászatnak!
 
A Tally Weijl háza táján egy jó ideje már nem jártam egyébként, mivel míg régebben sok jó cuccot találtam ott és egészen jó árakon, addig később már csak silányabb, ugyanakkor drágább ruhákba botlottam bele náluk. Így bevallom, fel is adtam egy idő után és még csak be se mentem a boltjukba, ha előtte vitt el az utam. Most viszont annak kapcsán, hogy belefutottam ebbe a szépséges nadrágszoknyába, jó alaposan átböngésztem a Tally honlapját. Az eredmény pedig sok lementett kép lett, melyekből kiválogattam 10 darabot, hogy megmutassam a hozzám hasonlóaknak, hogy igenis megérheti azért még betérni olykor egy olyan üzletbe, melynek látogatását amúgy hanyagoljuk a legtöbbször. Igaz, a minőségről csak élőben lehetne megbizonyosodni, illetve az árak azért még tudnak irreálisak lenni egy-egy darabnál, de hát ezért vannak az akciók, leárazások, kuponok, nem igaz? Én mindenesetre biztosan be fogok térni a jövőben egy Tally Weijl boltba, már csak a következő darabok miatt is.

Kék felső
15,95
Szeretem ezeket az egyszerű, de nagyszerű felsőket, mert ugyanolyan jól tudnak mutatni magassarkúval és szoknyával, mint egy farmerrel és lapos cipővel.

Levendula maxiszoknya
19,95
Álomszép ez a szoknya! Egyedül csak a fekete részt nem értem, annyival jobb lenne, ha az is halványlila lenne, de azért még így is elfogadnám.

Barna szandál
19,95
Van egyfajta vonzódásom az arany betétekkel kombinált lábbelikhez, így eshetett meg, hogy ez a szandál is egyből megtetszett. Nyáron nélkülözhetetlenek a hasonló darabok, szóval megéri vetni rá egy pillantást közelebbről is.

Fehér csipkesort
22,95
Huh, ez egyszerűen csak huh. Nagyon szép darab és biztosan Ti is láttatok már megannyi inspirációs képet, melyeken csodás outfitek szerepelnek, főszerepben egy ilyen rövidnadrággal. És akkor szerintem már értitek is, hogy miért került be ebbe a válogatásba is.

Menta skort
25,95
Fehérben is, mentában is, nekem bárhogy jöhetne egy ilyen letisztult darab, mert szerintem remekül lehet variálni és mert igenis jól mutat!

Kék táska
25,95
Nagyon cuki táskákat lehet találni náluk, nekem most legjobban ez a kis vibráló kék darab tetszett meg, mert praktikus és egy teljesen egyszerű szettet is remekül fel lehetne vele dobni.

Sárga nadrág
25,95
Ha egyből rá kellene vágnom valamit arra, hogy "Tally Weijl", akkor azt mondanám, hogy "nadrágok". Mindig rengeteg, a színskála összes színében pompázó nadrágot látok az üzleteikben (és a legtöbb általában egész jó fazonú), így ha valaki keres egy érdekesebb színű nadrágot, amilyet eddig még sehol máshol nem talált, akkor ide mindenképpen nézzen be!

Barack ruha
27,95
Nagyon bejött nekik a skater fazon, sok ilyen szoknyát és ruhát lehet találni náluk. Nekem ez a bájos barack darab tetszett meg a legjobban, egy felpróbálást mindenképpen megszavaznék neki.

Fekete overál
35,95
Az overál szóról nekem elsőre még mindig egy olyan darab ugrik be, amit a munkások viselnek (tudjátok, az a kék), amire a szexi szó egyáltalán nem illik. Pedig az overál bizony takarhat egy ilyen szexi darabot is, mint ez a fentebbi! Gyönyörű ezekkel a sejtelmes csipkebetétekkel.

Fekete és szürke kardigán
35,95
Lassan már teljesen el lehet hagyni a kardigánokat, kabátkákat, de azért még van helye ennek a kimonó-szerű darabnak itt, mert olyan jól néz ki, hogy azt nem lehet figyelmen kívül hagyni. A modellen egy övvel volt megkötve egy farmersort és egy trikó felett, ami szerintem akár egy nyári fesztivál hűvösebb estéjére is nagyszerű viselet lehet.

Ti szeretitek a Tally Weijlt? Melyik innen a kedvenc darabotok?

5 megjegyzés:

Dii írta...

A menta szoknya és barackos ruha minden gond nélkül jöhetne *-*
Összesen talán két ruhám van a Tally-ból, egy ing, amit nagyon szeretek és egy short, amit valahol külföldön vettem :) Szeretem őket és elégedett is vagyok velük, de sokszor, ami megtetszik az üzletben, túlárazottnak tartom :/

Névtelen írta...

Ó, az a kék felső :) Én is kedvelem az ilyen egyszerű, mégis kicsit furfangos felsőket.

Anna írta...

A menta skortot én is kinéztem magamnak. A levendula szoknya viszont gyalázatos minőség. Ahhoz képest, hogy ilyet bárki tud varrni egy minimális varrótudással. Nagyon túl van árazva.

Yvusss írta...

Nagyon sokáig a kedvenc ruházati boltom volt a Tally Weijl, de már kevésbé találok szuper rucikat sajna..:( Viszont a felsorolt dolgok közül szinte most az összes tetszik! :)

Elíz írta...

Dii: Igen, szerintem is ez a legnagyobb baj velük :\
phoenix: Olyan jó, hogy több, különböző stílusú szettben is lehet variálni őket, ugye? :)
Anna: Az a skort annyira csodás - le merem fogadni, hogy nem lesz az itteni boltjukban belőle! :D Huh, tényleg? Ó, kár érte, mert nagyon szép :(
Ivett: Akkor nem csak más látja úgy, hogy változtak náluk a dolgok :\ De ahogy a képeken is láthatjuk, azért még van ok a bizakodásra :)

Megjegyzés küldése