Mini haul

Tényleg mini haul volt a mai, de úgy érzem muszáj megmutatnom Nektek, mert amiket vettem egyszerűen csodaszépek!
A reggeli vizsga után Nórival gondoltuk nézelődünk kicsit, eredeti és legfőbb úticélunk az Árkád-beli Rossmann volt, hiszen le van akciózva néhány csábító Catrice termék. Egy 4-es palettát szerettem volna, de csak egy volt, amibe belenyúltak és még szét is volt törve a doboza. Vigasztalásképpen benéztünk pár boltba, jelentem, a leárazások megkezdődtek. Nem terveztem, hogy veszek bármit is, de képzeljétek, a szoknya amit kinéztem 1-2 hónapja H&M-ben most féláron van! Megérte várni! Íme a gyönyörűség:


Tudom, hogy vannak 1-2 ezer Ft-os szoknyák még ugyanitt, de nekem azok az anyaguk miatt nem tetszenek, túl vékonyak, ez viszont tökéletes. 4.000 helyett 2.000 Ft-ért nagyon megéri!
A másik szerzemény egy fürdőruha, szintén H&M-ből (csak a Plázából). Mázlim volt, mert ez volt az utolsó a méretemben alsóból és felsőből is! Ebben a bejegyzésben bemutattam, hogy melyikek tetszenek, nos, belőlük választottam, de melyiket is? Ezt a szépséget:

Itt már nem volt sok fény, sokkal élénkebb a színe!
A nyakbaköthető pántot le lehet venni, csak ki kell húzni a csomóból. Az alsó rész oldalán pedig olyan csomó díszítés van, mint a felső közepén. Ezt a színt csak ajánlani tudom az olyan fehér bőrűeknek, mint amilyen én is vagyok. :) Az alsó 1.990, a felső 2.490 Ft volt.
Végül vettem még egy körömlakkot, mert - mint már facebook-on említettem - a körmeim csúnyán letörtek, repedeztek. Az Essence multifunkciós lakkját választottam, ami egyben fedő- és alaplakk, továbbá erősít, fehérít, kitölti a barázdákat és véd is. Ígéretesen hangzik, majd megírom, hogy bevált-e!

Jó volt kicsit vásárolgatni, tényleg csak akkor találok jó dolgokat, mikor nem tervezem a vásárlást! :D De azért legközelebb tervezetten megyek jó alaposan szétnézni, mégiscsak jönnek a leárazások, főleg a Deichmann akcióját várom (3 akciós cipőnél 1 ingyen, 1 féláron, ha látjátok, szóljatok!).

Ti mit vettetek mostanában? Esetleg már bele is vetettétek magatokat a leárazásokba?

12 megjegyzés:

djkaty írta...

Én ma megleptem magam jó pár körömlakkal, de tervezett vásárlás volt, megérdemeltem. :-) Jön majd a bejegyzés róluk. :-) A szoknyád pedig szuper, a fürdőruha meg pláne, ez a kedvenc színem. :-)

Elíz írta...

:) Kíváncsi vagyok! Köszi! Nekem is az egyik kedvencem a gyönyörű türkiz! :)

Sophia írta...

pont ma voltam én is a h&m-ben, csak sajnos nem találtam semmit...
a fürdőruha nagyon jó :)

Elíz írta...

Óh, kár, de hátha majd később találsz valamit, hiszen még csak épp hogy elkezdődtek a leárazások ;) Köszi, előbb is nézegettem, nem tudok betelni vele! :D

Barta Veronika írta...

Olyan jó színe van a bikininek. Menne a türkiz pöttyös körmeimhez. :D

Elíz írta...

:D Tényleg, akkor lehet, hogy én is türkiz-fehérrel csinálom meg! :D

αηιтα írta...

ez a bikini annyira szép :) tetszett a korall is színe is :)

Elíz írta...

:) Én csak a türkizt meg a fehéret láttam boltban, de mondjuk a türkiz tökéletes :)

Petra írta...

Ó, az a kék szoknya nagyon szép! :)

Elíz írta...

Köszi! :)

hkorinna írta...

Nagyon szép az a szoknya! Én ma voltam a H&M-ben vásárolni, nagy leárazások vannak! Nagyon tetszik a blogod, ha gondolod nézz be hozzám is! :-)

Elíz írta...

:) Igen, sőt egyre több helyen! Köszönöm! :) Mindenképpen benézek!

Megjegyzés küldése