Újabb arcmaszk teszt

Hétfőn olvashattátok a véleményemet az első arcmaszkról, akkor említettem, hogy hamarosan kipróbálom a másikat is, a lehúzható, narancsos, C-vitaminos arcmaszkot (szintén a Montagne Jeunesse-től). Ma ki is próbáltam, rám is fért egy kis relax a nagy tanulások közepette.
Csakúgy mint az előző, ez is minden bőrtípusra ajánlott és szintén az eltömődött pórusokat tisztítja.

A felvitel előtt 3 perccel meleg vízzel meg kell mosni az arcot, majd a 3 perc elteltével felvihetjük az arcunkra. Az állaga kicsit nyúlosabb, de ettől függetlenül könnyen fel lehet vinni egyenletesen. 15-20 percig kell fenthagyni, én a felkenés végeztétől számolt 20 perc múlva húztam le a maszkot, addigra mindenhol megszáradt tökéletesen és könnyen lejött. Nagyon tetszik ez a lehúzós dolog, az előző maszknál ugyanis csak a lemosás nem tetszett, nekem beletelt jó pár percbe, míg mindenhonnan le tudtam mosni alaposan az iszappakolást. Itt viszont csak az arc szélén felpiszkáljuk és egyben le is jön az egész! Puha bőr és narancsillat az eredmény. :D De utólag gyorsan elillan, viszont felvitelkor nagyon erőteljesen érződik!
Képet ezúttal nem készítettem, mert csak annyi látszódik, mintha vizes lenne az arcom. A maszk leszedését meg el lehet képzelni. :)
Míg tartalma, összetevői miatt a holt tengeri ásványos maszk, addig a lehúzós tulajdonsága miatt a narancsos maszk tetszik jobban.

Ti próbáltátok már valamelyiket? Melyik jött be jobban?

2 megjegyzés:

Nóra írta...

aww,most nincs kép rólad? :( :D

Elíz írta...

Ha nagyon szeretnéd egyet küldhetek, amin épp elkezdem lehúzni :D

Megjegyzés küldése