Wanna be on top?

Az olyan America's Next Top Model rajongók, mint én, egyből kitalálhatták a címről, hogy miről lesz szó a posztban. Májusban ugyanis végetért a legújabb széria, mely ANTM - British Invasion címmel futott.


A műsor sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ez már a 18. széria volt. A briteknél pedig a 7. ért véget tavaly. Én még tizenéves voltam, mikor először láttam a tévében, rögtön megtetszett. Imádok benne mindent: mikor a lányokat átalakítják, mikor kiderül, hogy mi a fotózás témája, mikor a lányok kitalálják melyik póz illik legjobban a témához, mikor beköltöznek a "modell-házba", mikor megmutatják, hogy kinek melyik lett a legjobb képe, mikor kiderül hova utaznak, mikor felveszik a szebbnél-szebb ruhákat a fotózásokon és divatbemutatókon. Egyszóval mindent! Ráadásul ahogy telik az idő és jönnek az újabb évadok, úgy lesz egyre több újdonság is. A British Invasion-ben 7 brit lány mérte össze a tudását 7 amerikaival, persze az "Amerika következő topmodellje" címért mind a 14-en egymás ellen küzdöttek. A brit lányok a korábbi BNTM szériákból jöttek, de csakis olyanok, akik 2.-nál jobb helyet nem értek el. Nekem a kezdetektől a brit csapat volt a szimpatikusabb, valamint a kedvencem is közülök való. Ki a kedvencem? A továbbra kattintva kiderül! De vigyázat, spoilerezek is, tehát aki nem nézte még végig, de szeretné, az ne kattintson! 

 A kedvencem nem más, mint maga a nyertes, azaz Sophie!!!


Az elejétől kezdve abszolút kedvenc! Kedves, aranyos, kellőképpen bolond és szerintem tökéletes topmodellnek, valamint Cover Girl-nek! Sophie mellett még akik szerintem nagyon szépek voltak, az Louise és Eboni. Louise tuti döntő esélyes volt, kár, hogy az idegei nem bírták. Eboni is sokáig jutott, sajnos a kilátótornyos képe nem sikerült valami fényesen, így távozni kényszerült. Kár, hogy nem engedték tovább, ugyanis Alishával együtt volt az utolsó két helyen és mikor kiderült, hogy Eboni esik ki, Alisha feladta a játékot. Máskor volt, hogy ilyenkor a kiesőt továbbengedték, azonban jelen esetben nem voltak ilyen engedékenyek, valószínűleg ebben szerepet játszott, hogy top 4-ről volt szó, és Eboni összteljesítményét nézték. 
Ezúttal a széria több országba is ellátogatott. Ennek csak még jobban örültem, hiszem legszívesebben bejárnám az egész világot! Ez és maga a műsor témája, valamint a divat ötvözése már önmagában elég lenne, hogy a kedvenc műsorom legyen, de van még egy dolog, ami tökéletessé teszi számomra. Ez pedig a lakberendezés, tágabban az építészet. Az MGM lakosztályában életem végéig boldogan eléldegélnék, gyönyörűséges! 
Térjünk át a fotósorozatokra. Mindegyik tetszett, de a kedvencem a juharleveles-szirupos volt, nagyon szépek lettek a képek. A második befutóm a vacsorázós volt, a színek itt valami mesések! És persze a ruhák is! A hernyós fotózás ruhái is csodásak, de jópár ruhát elfogadnék a tervezőktől is, akiknek a bemutatóikra kellett szerződést szerezniük a lányoknak. Valamint Laura és Sophie által a döntőben viselt ruhák is gyönyörűek.
A dal és videoklip készítés nagyon jó ötlet volt! Mindkét szám jó lett, de ezúttal is a briteké tetszett jobban. Ügyesek voltak mindannyian és fülbemászó dalok születtek.


Végezetül a kedvenc képeim következzen a kedvencemről és egyben a széria győzteséről, Sophie-ról:





Ti szeretitek az ANTM-t? Ezt néztétek? Ha igen, ki a kedvencetek?

6 megjegyzés:

Nóra írta...

úristen de rég láttam már ANTM-et,avgy egy éve :O pedig anno hogy rá voltam kattanva <3

Elíz írta...

Így hogy a sorozatok nyári szüneten vannak, bepótolhatod az ANTM-et :))

Barta Veronika írta...

Imádom! De egy ideje nekem is kikerült a képből... na megyek is, és letöltök egy nagy adagot. :D
Az örök favoritom, Naima. Nagyon szerettem a képit. :)

http://images2.fanpop.com/images/photos/3300000/naima-mora-americas-next-top-model-3341887-1024-768.jpg

Elíz írta...

Naima <3 :) Imádom, gyönyörű, neki is elejétől kezdve szurkoltam! :)

Barta Veronika írta...

Detto. Ő volt az egyetlen, aki nyert is azok közül, akiknek én szurkoltam az évadok során.
Nem tudsz egy oldalt ahol fenn vannak az anno Viasaton leadott, szinkronos részek?

Elíz írta...

Nem sajnos, kerestem, de sehol sem találtam :(

Megjegyzés küldése