Lora lakk bevetésen

Végre sort kerítettem az első Lora lakkom kipróbálására! Moon Angeltől nyertem, januárban érkezett meg, de egyfolytában szenvedek a körmeimmel, valamelyik mindig letörik és amilyen pici alapból, arra semmit nem tudok alkotni. De most már van egy kis hossza, így rögtön lecsaptam rájuk a lakkal! :)
Mivel ez a Lora lakk piros és csillámokkal, valamint hatszögletű glitterekkel van tele, nálam egyből karácsonyi lakknak lett elkönyvelve. :D Éppen ezért nem akartam a teljes körmömre felkenni, így a félholdas megoldást ötlöttem ki. Alapszínnek pedig az Essence Colour&Go lakkjai közül a Toffe to go-t választottam.


A régi Colour&Go lakkocskámmal még mindig szerelemben vagyok, kíváncsi vagyok mennyiben más az új a régihez képest, lehet beújítok majd egy Ultimate Pinket, mert abban már alig van és csinálok egy összehasonlító posztot! 
Node térjünk vissza a Lorára! 10 ml-t tartalmaz az átlátszó üvegcse, az alján rajta van a száma, ez a 040-es árnyalat. Kipróbáltam azért teljes körömre is, az ecsete tetszik, könnyű felkenni és gyorsan szárad. Egy rétegben visszafogottabban, két rétegben már ütősen piros, én egyébként az egy rétegnyit jobban preferálom. :) Egy valamit kifogásolok csak benne: a szagát. :D





Összességében nagyon örülök neki, mert eddig nem volt Lora lakkom, mert szuper kis lakk és mert piros - magamtól ugyanis sose vettem még piros lakkot. :)

Van Lora lakkotok? És a piros színt mennyire kedvelitek a körmeiteken?

Végül pedig még közvetítenem kell egy magányos lakk kérését, ugyanis társat keres! 

Moyra 32



Nem tudott választani magától, hiszen mindenkihez szívesen beköltözne, ezért a random.orgot és engem kért fel, hogy segítsünk és mi ezt meg is tettük:



És akihez a 12-es tartozik:




legerősebb virágszál!

Gratulálok! Kérlek jelentkezz a divatesatobbi@freemail.hu címen! :) Legkésőbb vasárnap estig várom a leveled!


7 megjegyzés:

Nóra írta...

de szép az a Lora lakk! nekem is a szagával van amúgy bajom,azért van csak egy :P

Gumikacsa20 írta...

Mindkét lakk nagyon szép! :-)

Pálosi Kitti írta...

nagyon szép ez a Lora lakk! : ) Én valójában nem szeretem a félholdas körmöket, de ez nagyon tetszik.

M. írta...

nagyon szép lett a manikűr! nem is gondoltam, hogy a félhold mani így is milyen jól mutat (nude alapra és csillámos végre gondolok). :D
gratulálok! :)

Anna írta...

Örülök hogy tetszik a lakk. :) Annak meg főleg hogy ilyen szépségeket csinálsz vele. :) A szaguk tényleg szörnyű, de ezért kárpótol a végeredmény szerintem. :)

Manna (mannakörmök) írta...

szép ez a Lora lakk. :)

az ultimate pinkről pedig kíváncsian várom majd a bejegyzésed, mert nekem megvan a régi és nagyon szeretem, az újon pedig erősen gondolkozom még, hogy megvegyem-e. :)

mrs__kovacs írta...

Megint majdnem, gratula :D
Van Lora lakkom, nem rosszak, de annyira büdösek :(
Ebben viszont nagyon tetszik, hogy ilyen pirosas átlátszós az alapja :]

Megjegyzés küldése