Réteges öltözködés

Az elmúlt hetekben nem mondhatni, hogy olyan nagyon fogvacogtatóan hideg lett volna, sőt, néhány napon szinte már tavaszias volt az időjárás - legalábbis itt lenn délen. :D De a medve nem bújt vissza a barlangjába aludni, szóval tudományosan is megalapozott az az állítás, hogy hamarosan itt a tavasz! Jó, oké, lehet hogy még várni kell rá, de akkor sem árt előre felkészülni és amúgy is már a napsütéses napok óta kikívánkozik belőlem ez a bejegyzés! :)
Ha hideg van, nincs mese, rétegezni kell. Főleg akkor, ha megyünk a suliba/munkába vagy egyéb olyan helyre, ahol tudjuk, hogy meleg lesz, miközben az odavezető úton tudjuk, hogy hideg lesz. Így kint nem fogunk fázni, bent pedig nekivetkőzhetünk és mindeközben még a csinosságról sem kell lemondanunk. 
Ebben a posztban néhány réteges öltözködési tippet mutatok, amiben bátran elindulhatunk majd otthonról akkor, mikor már beköszöntek a csupán kellemesen hűvös reggelek!

1. Anyag
Egy kis műbőr, egy kis velúr és egy csipet kötött. Ez mind megfér egymás mellett, ha jól kombináljuk őket!



2. Munka
Az irodai szettet bodyval és szűk pulcsival is megfejelhetjük, munkába menet pedig egy sikkes köpenykét vegyünk mindezek fölé!



3. Színes
Ne feledkezzünk meg a színekről sem - már két élénk színnel is szuper összhatást lehet elérni!



4. Pipe-puha
Egy ilyen szett ideális nagy sétákra a parkban vagy akár egy városnézésre is!


5. Vidám
Tavaszköszöntő szett, hagyjuk meg az első igazi tavaszi napra! ;)



Ti mennyire öltöztök rétegesen? Várjátok már a jó(jobb) időt?

4 megjegyzés:

hkorinna írta...

Én már nagyon várom a tavaszt! Szinte csak rétegesen öltözködöm, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány pulóverem van! :D Inkább a kardigánokat, mellényeket részesítem előnyben! :)

Anna írta...

A kardigánokat én is jobban szeretem. :) Nagyon jó kis szettek, bár az utolsónál a felsőt meg a tunikát nem tudom elképzelni együtt. :D
Amikor hidegek voltak mindig viseltem trikót meg harisnyát is.

Elíz írta...

Eg cuki szőrmemellényt akartam volna valamelyikbe, de aztán nem találtam, így kimaradt :)

Elíz írta...

Annyira nem hosszú az a felső, a rövid kabáthoz meg mindenképp hosszabbat akartam alulra :) De amúgy a színe miatt beleszerettem, így nem kerestem másmilyet :P

Megjegyzés küldése