Színtanoda - piros

Bevallom részben a Valentin nap miatt is választottam a pirosat a soron következő színnek, hátha valaki nagyon szeretne most ilyen színű darabot viselni, csak még nem tudja mivel, hogyan párosítsa!
A piros ha lehet még jobban passzol minden bőrtónushoz, mint a smaragdzöld; a napbarnított és a porcelán bőrt is kiemeli, ragyogóvá teszi (ezt teszi egyébként még a sötétebb tónusú élénk rózsaszín is).


A piros viselésével azonban óvatosan kell bánni, hiszen ez egy figyelemfelkeltő szín - bármely ruhadarabunkon is viseljük, garantáltan odavonzza majd a tekinteteket! Így tehát különösen figyeljünk arra, hogy az adott darab tökéletesen passzoljon ránk. S bár említettem, hogy nagyon szépen kihangsúlyozza a(z egységes) bőrt, sajnos a feltűnőbb egyenetlenségekkel, bőrhibákkal ugyanezt teszi.
E szín viseléséhez tagadhatatlanul kell egy bizonyos magabiztosság, így aki ennek még hiányában van, azonban szereti a pirosat, első lépésnek szerezzen be pár piros kiegészítőt. Egy piros magassarkú vagy táska kezdésnek szuper választás lehet! De ne feledkezzünk meg a vörös rúzsról és lakkról sem, ezekkel is kedvünkre kísérletezhetünk!



A leggyakrabban feketével és fehérrel párosítják, de törekedjünk arra, hogy ne csak és kizárólag az egyik szerepeljen a piros mellett, keverjük mindkettővel! Továbbá a pirosat kombináhatjuk még bézzsel és hasonló nude színekkel, nagyon szépen mutat a piros fehérrel és egy halvány földtónussal párosítva. További lehetőség még a kék, zöld, narancs, rózsaszín, lila. Ha megtaláljuk az egymáshoz leginkább passzoló árnyalataikat, akkor a szerelésünk garantáltan lenyűgöző lesz! Most pedig következzen a három kedvenc párosításom: rózsaszín, arany (és fehér), sötétkék.




Ti szeretitek a pirosat? Szoktátok viselni? Mivel párosítjátok legszívesebben?

A "Színtanoda" eddigi részei:
1. Arany

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én imádom a pirosat!
Attól függ, mikkel párosítom, hogy hova megyek, milyen kedvem van. :)

Thimmyke írta...

Én egy időben imádtam, rengeteg piros ruhám volt. Aztán évekig rá sem bírtam nézni. Most kezd megint előtérbe kerülni. Feketével szeretem a legjobban párosítani, bár állítólag ez agresszióra utal. :D

Anna írta...

Szeretem a pirosat. :) Van kardigánom, magassarkúm, miniruhám és több piros felsőm is. :)

Elíz írta...

:D Akkor tegyél hozzá még fehéret is! :)

Megjegyzés küldése