Egy magyar márka - LAONI

Egy ideje már érik bennem a gondolat, hogy ennek a márkának illene egy bejegyzést szentelni, s most, hogy ezt megteszem, egyből egy sorozatot indítok, amiben olyan magyar tervezőket, márkákat fogok bemutatni, akik elvarázsoltak a munkáikkal. A LAONI márka ugyanis pontosan ezt tette: elvarázsolt. 


Az egész úgy kezdődött, hogy egy általam kedvelt oldal játékot hirdetett egy LAONI táskáért. Mikor megláttam természetesen azonnal rávetettem magam, így jutottam el a márka facebook oldalára. Azóta egyik szemem sír, a másik nevet, hiszen szebbnél-szebb táskákban, sarukban, ékszerekben gyönyörködhetek, de ugyanakkor egyelőre elérhetetlen a számomra, mivel csak Budapesten van üzletük és még spórolnom is kellene egy darabig. :)


A LAONI 15 éve létezik, a márka tervezője Ács Ilona iparművész, neki köszönhető a számtalan csodás termék. Apropó, Ilona: e név betűinek felcserélésével keletkezett a márkanév; szerintem nagyon ötletes! Ezzel egyébként arra is utalnak, hogy mennyire fontos számukra, hogy "egy termék a tervezéstől a gyártásig magyar legyen".


A különleges anyagok, színek, a részletgazdagság és a tökéletes kivitelezés minden egyes terméknek ad egy finom exkluzivitást, ezt erősíti továbbá az is, hogy minden termék kis sorozatban vagy limitált példányszámban készül.


Az egyedi tervezésű darabok mind bőrből készülnek, így bátran kijelenthetjük, hogy egy ilyen táska örök darab. És most jön a legjobb, a nagy betűs örök darab: a Kaméleon táska. Imádom és mindig is imádtam azt, ha valami praktikus és jól variálható, sokféleképpen kihasználható. Erre a táskára pedig mindez maximálisan igaz.



A márkát egyszerre jellemzi a fiatalos lendület és a klasszikus elegancia. Egyszerű, letisztult, de mégis különleges formavilág és vonalvezetés figyelhető meg - azt hiszem így máris érthető, hogy miért is tetszett meg nekem annyira. :)




Egyértelműen a táskák a fő termékek, de sok más kiegészítő is megtalálható a kínálatban, úgy mint a pénztárcák, saruk, bőrékszerek, névjegykártyatartók, neszesszerek, mobiltokok, notebook tokok, stb. Különlegességük, hogy hozzá vannak tervezve a táskákhoz, így akár egy teljesen harmonizáló szettet is beszerezhetünk.






Igazán figyelemre méltó ez a magyar márka, abszolút belopta magát a szívembe és már céljaim között szerepel, hogy majdan beszerezzek egy ilyen táskát! :) Megéri rá spórolni, hiszen egy kiváló minőségű, minden tekintetből időtálló táskát kapunk cserébe, ami ráadásul teljes mértékben magyar. 

Ismertétek már a LAONI-t? Elnyerte a tetszéseteket ez a márka? Melyik táska tetszik a legjobban?

Képek (és további információk): http://www.laoni.hu/hu/ és https://www.facebook.com/LAONIdesign

4 megjegyzés:

glitterfingersss írta...

De jók ezek a tatyók. Én most hallok először a márkáról, de ezentúl figyelemmel kísérem majd. A kedvencem alulról a 3. táska, a narancssárga *-*

hkorinna írta...

Nem egy Boci csokis játék volt, de lehet, hogy rosszul emlékszem.. :D Gyönyörűek ezek a táskák, a színes után fekete-fehérbe beleszerettem! *.*

Elíz írta...

Ugye?! :) Az egy laptop táska kis kaméleon táskával, de én simán hordanám laptop nélkül is! :):)

Elíz írta...

Ha jól emlékszem (jól, mert leellenőriztem) A FashionTime oldallal volt közösen a játék! :)
Gyönyörűek a színesek, de az a fekete-fehér Kaméleon táska egy álom! Hiába, a praktikusság a gyengém! :D

Megjegyzés küldése