IsaDora Sugar Crush - 120 Candy Crush

Mikor eldöntöttem, hogy veszek egy Sugar Crush lakkot, még nem tudtam melyik szépséget választom majd. A boltban még nehezebb volt a döntés, végül a Pink Crusht vettem meg. Igen ám, de már aznap elkezdtem gondolkodni azon, hogy mi van, ha a Candy Crush jobb lett volna. Végül elhessegettem ezeket a gondolatokat, hiszen a Pink Crush gyönyörű darab, imádom. De aztán jött a nagy nyári kedvezmények ideje és 25% kedvezmény volt ezekre a lakkokra is a Douglas-ben, így hát fogtam magam és megvettem a Candy Crusht is. És milyen jól tettem!





Ezúttal ~1700Ft-ot fizettem a 6ml lakkért, ami még mindig soknak mondható, de ezért a csodáért megéri! Más márka széles ecseteitől az agybaj kerülget, de az IsaDora ecsete szuper, tökéletesen lehet használni, még csak egy csillám sem került a bőrömre. Száradása természetesen gyors és a tartósságáról is csak jókat tudok mondani, szuperül bírja, kopás nélkül napokig - bár ezúttal is van alatta alaplakk, de szerintem anélkül is ugyanígy bírná.
A gyönyörű pink alapszínhez sok pici ezüst csillám és kör alakú glitter társul, már napfény nélkül is csodásan csillog. Az üvegről készült képek élethűbben adják át a színét, de a körmös képek fakóbbnak mutatják, élőben sokkal élénkebb - bár most jut eszembe, hogy ezen a laptopon a képernyő világosabb, mint a másikon, amin általában írni szoktam a posztokat, na majd megnézem ott mennyire élethű a színe. De higgyétek el nekem, hogy gyönyörű! Még bátyám is megjegyezte rá, hogy milyen szép lakk, ami nagy szám ám! :D 
Itt most egy rétegben láthatjátok, nekem már így is megfelelő a fedése és a színe. Illetve azért is csak egy réteget használtam, mert ha nem tartana ki kopás nélkül a szülinapomig, akkor úgy tervezem, hogy ráhúzok majd még egy réteget.

Katt a nagyobb képekért!





Nekem a kedvenc lakkommá lépett elő! :) Imádom, hogy pink, hogy gyorsan szárad, hogy nem lesz párnalenyomatos, hogy tartós és hogy csillog-villog! Ezt a lakkot nekem készítették! :)

Nektek hogy tetszik? Kinek van Sugar Crush lakkja?

21 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Rajtam éppen a Metal Crush van tesztelés céljából :)

Miss Sziszi írta...

Uhhhh de gyönyörű *-* Meddig tart az akciós? Vagy már vége ? :/

Elíz írta...

Az melyik? :o

Elíz írta...

Még nyáron volt a 20%-os leárazás a Douglas-ben :( De érdemes figyelni, mert többször is szokott lenni ilyen (csak év közben kevesebb márkára vonatkozik), ill. Glamour/Joy-napokon is azt hiszem szokott lenni kupon! :) A törzsvásárlói kártyával pedig még 5%-ot lehet lefaragni!

Manna (mannakörmök) írta...

ahwww szép. *-*

mrs__kovacs írta...

De szép :]

Lora írta...

óóó de szépséges <3

Feenkuss írta...

Wonderful nail design...love the glitter <3

xoxo
Ina :*

Thimmyke írta...

Elég szépséges! <3 Bár nem hiszem, hogy hajlandó lennék ennyit adni érte. :)

Névtelen írta...

Húú de gyönyörűű szín!! menni kell Egerbe a Douglasba és igen a Joy vagy Glamur napon tuti érvényes lesz a kupon, legalább is remélem! *-*

Elíz írta...

I love it too :)

Elíz írta...

Nekem ezek az egyetlen ilyen drága lakkjaim, a legtöbb lakkomat akciósan vettem pár száz Ft-okért, szóval most az egyszer (kétszer) belefért :) És nem bántam meg, szerintem megérik az árukat! :)

Elíz írta...

Most eszembe is jutott, hogy tuti lesz kupon, mert volt múltkor is! :) Azért 20(+5)%-kal már bőven megéri :):)

Elíz írta...

Lányok, ha így, ezek a képek alapján tetszik Nektek, akkor nézzétek meg élőben is, mert csak még szebb! :) Viszont vagy üres pénztárcával vagy sok pénzzel menjetek! :D

Unknown írta...

gyönyörűűű*.*

www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

Elíz írta...

Már tudom melyik az és várom a tesztet! :)

Unknown írta...

nekem nagyon tetszik, elfogadnám :D
beusmink.blogspot.hu

Yvusss írta...

Tényleg gyönyörű *.*

Petronella's írta...

Uhh uh uuuh még mindig van rájuk kedvezmény? (kérdezi a lány a képernyő előtt nyálcsorgatva:D) Mert akkor a mai napomba be kell szerveznem még egy plusz fél órát, hogy útbaessen egy Douglas:P

Petronella's írta...

valamint az összes "nyári" árnyalatra van akció?

Elíz írta...

Szerintem jelenleg nincs, én még augusztusban vettem! :( De hamarosan itt a Glamour-napok és akkor szintén 20(+5)% kedvezménnyel be lehet majd szerezni! :)

Megjegyzés küldése