Jöhet vagy mehet?

Íme két újabb dolog, amivel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy mi a Ti álláspontotok! :)

Hátizsák
Nem a batár, iskolás változatra gondolok, hanem a kisebb (és divatosabb) társaikra, amik meghódították az üzletek polcait. Mindenféle stílusút lehet találni az egyszerű, sima feketétől kezdve a harsány, mintásokig.


Véleményem: Jöhet! Abszolút el tudnám képzelni egy kirándulásra, városnézésre; kényelmes és praktikus, mindemellett pedig még ugyanolyan stílusos is, mint egyszíjú társai!

H&M sminktermékek
Nekem hirtelen csak az H&M ugrott be, ahol már sminktermékeket is lehet kapni, pedig alapvetően ruházati bolt, de minden már hasonló üzletre is vonatkozik a kérdés, mely a következő: Ti vennétek-e ilyen helyeken sminktermékeket, ill. szerintetek mennyire lehetnek jó minőségűek?


Véleményem: Jöhet! Még nem vettem semmi ilyesmit az H&M-ben, de nem tartom kizártnak, hogy fogok majd, főleg a körömlakkok tetszenek. :) Mindenesetre a szemhéjpúderek/ajakceruzák, stb.-k előtt még keresek teszteket és addig maradok a drogériás termékeknél.

Nos, jöhetnek vagy mehetnek?

10 megjegyzés:

Gabica írta...

A hátizsák már nálam nem :) max hegyi túrázáshoz.
H&M-ből még csak körömlakkot és ajakápolót vettem, kis tégelyeset, ja meg egy szájfényt, ami dinnye illatú. Egyedül a tégelyes ajakápoló nem jött be, de szerintem jók a H&M-es cuccok. Bár a palettáról azt olvastam valahol, hogy nagyon porol :S

Hajna írta...

Vannak nagyon szép hátizsákok, de valahogy az nem az én világom. H&M sminkem még sosem volt, de nem hiszem hogy bármivel rosszabb minőségű lenne, mint a drogériás társai. Sőt, ha belegondolunk rengeteg ruhatervező és ruházati cég készített a későbbiekben kozmetikumokat és parfümöket, méltán nagy sikerrel.
puderpuffni.blogspot.com

Andus írta...

A hátizsák nekem is tetszik, kár, hogy sok minden azért nem fér bele az ilyesmi táskákba. Emlékszem én anno majd megszakadtam a sulis táskámmal, végül egy menőbb, nagyobb heavy tools táskánál kötöttem ki. Sajnos nehéz megtalálni azt ami jól is néz ki és ér is valamit.... :/

Abigél írta...

Nekem van H&M-es szemhéjpúderem és lakkom is. Nagyon meg vagyok elégedve velük. :) Tudtad, hogy van H&M Home is? :)

Unknown írta...

Szerintem a H&M körömlakkok hihetetlen jók! Nem a csúcsminőség, de eddig semmi gondom nem volt. :) Ezenkívül krémeket használtam, azok is megállják a helyüket, így (főleg a lakkokra) csak rábeszélni tudlak :D

Yvusss írta...

Nekem a hátizsák nem igazán jön be..viszont a H&M sminktermékeket szívesen kipróbálnám :))

Elíz írta...

Én már ált. suli után elbúcsúztam a hátizsákoktól, de ezek a picikék nagyon megtetszettek :)
Még nem olvastam róla tesztet, de mindenképpen fogok!

Elíz írta...

Hát ez igaz, bár némelyik válltáskánál azért több minden fér bele és még kényelmesebb is a viselése :)

Elíz írta...

A napokban olvastam, azelőtt nem tudtam róla :o :)

Elíz írta...

Oké, akkor tuti rögtön beadom majd a derekam, ha látok egy nekem tetszőt :)

Megjegyzés küldése