L'Oréal hővédő, hajkisimító spray

Egy nagyon jó kis terméket mutatok most Nektek, mellyel hatékonyan lehet megvédeni a hajunkat a hajszárító, hajvasaló káros hatásaitól és ami lényegesen megkönnyíti a kisimítási procedúrát is. Jól le is lőttem előre a poént, bizony most egy bevált, általam kedvelt termékről lesz szó. :)


Amint beköszönt az ősz és a hűvösebb idő, nálam előkerül a hajvasaló. Sok hajam van és engem zavar, mikor frissen mosva olyan oroszlános. :) Tavaly azt vettem észre, hogy hetente egyre több napon nyúlok a hajvasaló után, így eldöntöttem, hogy beszerzek egy hővédő terméket. Így találtam rá a L'Oreal Studio Silk&Gloss-ra, mely egészen pontosan hajkisimító spray-nek van megnevezve. Ezzel az elnevezéssel engem megvettek, így én meg a terméket vettem meg és nyomban el is kezdtem használni. 



A leírás szerint, nedves hajra használtam csak először és így szárítottam meg a hajam, mely rögtön könnyebben kifésülhető és selymes lett. Ekkor még nem vasaltam ki, csak másnap és máris érzékeltem a változást, ugyanis sokkal gyorsabban végeztem és az eredmény tartósabb is lett, mint máskor. Ezután elkezdtem kísérletezni, hogy mi lesz akkor, ha száraz hajon is használom vasalás előtt és nekem bevált ez a módszer! Még gyorsabb, még tartósabb a végeredmény, mint nedves hajnál! Ráadásul a hajvasalásaim száma is csökkent, sőt, már rászoktam, hogy csak a hajmosás utáni napon egyenesítem ki és utána többször már nem is a következő hajmosásig, mert maximum csak lágyan, természetesen behullámosodik, ami meg nem zavar. :)


Selyem mikrorostokkal védi a hajat a káros hőhatásoktól, ami ha minden igaz tényleg működik, ugyanis az én hajam nem töredezett, szóval ezt írhatjuk e termék számlájára is szerintem. :) Mint szinte minden hajformázó úgy ez is zsírosíthat, bár nekem nem volt ilyennel problémám, hiszen nem minden nap használtam és egy pár fújás elég belőle. Apropó, kevés fújás: nekem nagyon sokáig elég volt, legalább egy éve vettem már, most fogyott el a napokban, 1300 Ft-ért abszolút megérte. A kiszerelése pumpás, ez nekem csak a végét járva okozott gondot, olyankor ugyanis nem nagyon akart jönni belőle semmi. Az illata kellemes, nem zavaró.

Most hogy elfogyott erősen ő van a listám elején, de ki tudja, lehet, hogy kipróbálok egy másik terméket, mindenesetre én csak ajánlani tudom, nekem tényleg bevált. :)

Ti milyen hővédő termékeket használtok? Melyik vált be?

3 megjegyzés:

Anna írta...

Got2be Guardian Angel-t használtam régen, most Syoss van, amit annyira nem szeretek, úgyhogy lehet váltani fogok. Én is szemeztem a L'Oréallal is,ezután főleg szimpi lett. :)

bokorbogi93 írta...

Baleas-t vagy Kallos-t. Nekem mindkettő megfelel :)

Unknown írta...

nekem is van ilyenem csak nem a spray változata hanem a krémes :)
beusmink.blogspot.hu

Megjegyzés küldése