DIY ¤ Húsvéti kosárka sablonok

Juhú, nemsokára itt a húsvét! :) Alig várom már, hogy ehessem a sonkát, főtt tojással és tormával! Nagyon szeretem ezt az ünnepet is, szép emlékeim vannak róla. Egy baj van csak vele - túl rövid ideig tart. :( Mindazonáltal engem még ez a tény sem tud eltántorítani attól, hogy ne készítsek néhány húsvéti dekorációt! Viszont ebben a posztban most nem kifejezetten dekorációs ötleteket hoztam, hanem olyasvalamit, ami szerintem nagyon aranyos kis ajándék lehet ilyenkor, húsvétkor, csak tele kell tölteni apróságokkal - sőt, akár a locsolkodóknak is lehet adni a piros tojást az egyik ilyenben! És hogy miben is, hát húsvéti kosárkában. Ezekhez kerestem néhány jópofa, ingyenesen letölthető sablont, amiket meg is osztok most Veletek!
Nem sokkal a blogom indulása után, megosztottam már Veletek egy ilyen kosárkát, melyet egy barátnőmnek adtam és olyasmiket tettem bele, mint csokitojás, minicsibe és körömlakk. :) Most újra belinkelem ide is, mert szerintem ez az egyik legjobb sablon és egy tojás is kényelmesen elfér benne!



A következő sablon mindjárt 4 különböző színben is elérhető és valóban olyan, mint egy kosár, hiszen még "fonnunk" is kell. :) De nem kell megijedni, nem olyan bonyolult ám, itt megtaláljátok a lépéseket!



Nem húsvét a húsvét nyuszi nélkül! :) Szerintem nagyon cuki ez a dobozka, a farkincát pedig le ne hagyjátok róla! A linken a rózsaszín sablonját érhetitek el, de itt még további 3 szín közül választhattok!



Miután találtam kosárkát, tojással díszített kosárkát és nyuszis dobozkát is, szinte adta magát, hogy egy répás "kosárkát" is keressek, amit hamar találtam is és szerintem nagyon cuki! :)



Remélem tetszenek Nektek ezek a sablonok! Én nagyon örülök nekik, hiszen amellett, hogy ingyenesen letölthetők, még jól is néznek ki és könnyen el is készíthetők! Szerintem holnap ki is nyomtatok és készítek majd párat - a végeredményről pedig mindenképpen teszek majd fel képeket! :)

Ti is szeretitek a húsvétot? Hogy tetszenek ezek a kosárkák/dobozkák?

4 megjegyzés:

mesy írta...

jaj, az a nyuszis nagyon cuki!!! *.*

Kata - mosolyrecept.blogspot.hu írta...

Nagyon cukik ezek a kosárkák, és tényleg nem igényelnek kézügyességet! Idén én is saját készítésű meglepetésben gondolkodtam: mosolyrecept.blogspot.hu, Kata

Szöszi írta...

Nagyon cukik ezek a kosarak, Kellemes Ünnepeket!! Judit

Ági írta...

Nagyon aranyosak! :)

Megjegyzés küldése