DM Dekor dobozok

Idén is előrukkolt egy zsákbamacska dobozzal a DM, s míg legutóbb, a Manhattan-es afférnál egyáltalán nem éreztem a késztetést arra, hogy kiváltsak akár csak egyet is, addig most, a dobozkák tartalmairól készült első néhány fénykép megtekintése után rögtön eldöntöttem, hogy ebből bizony nekem is kell legalább egy! Szerencsére a  kártyám pontegyenlege régóta gyarapodott, így kettő kiváltására is elegendő pont volt rajta, nem is gondolkodtam hát sokáig, hogy akkor bizony két doboz fog velem hazajönni. Ma ki is váltottam és gondoltam meg is osztom Veletek, hogy mik voltak bennük! Hátha tudok segíteni ezzel azoknak, akik még vacillálnak - bár attól még zsákbamacska marad, hogy ki mit kap, de próba szerencse! :)


Az első doboz tartalma:
- Dove Intensive Repair Expressz Hajpakolás
- Astor Fashion Studio - 269 Royal Garden: krém finisű zöldeskék lakk
- Astor Pure Color Eye Shadow - 740 Water Lily: csillogós/szatén szürke és fehér szemhéjpúder



A második doboz tartalma:
- Dove Intensive Repair Expressz Hajpakolás
- Astor Fashion Studio - 272 Castle By Night: krém finisű sötétkék lakk
- Astor Crazy Weekend Pure Color Eye Shadow - 630 Silky Pink: csillogós/szatén halványrózsaszín szemhéjpúder


Azt kell hogy mondjam, én nagyon elégedett vagyok! Örülök, hogy egyik termék sem ugyanaz (persze kivéve a Dove-ot, de hát az volt a fix termék az összesben) és szerencsére ilyen lakkjaim még nincsenek! Gondolkoztam azon, hogy nem-e jobb lett volna egy rúzs valamelyik termék helyett, de rájöttem, hogy nem, ezeknek sokkal jobban örülök, mert tuti használni is fogom mindet. :) Ráadásul az eddig látott rúzsok nem is tetszettek különösebben.



Szerintem 50 pontért nagyon megéri! Apropó! Láttam az Astor állványon olyan lakkot, ami most a dobozokban van, tehát nem (csak) régebbi, kifutó termékeket kaptunk! :) Így aztán tényleg megéri kiváltani ezt a dobozkát - nekem legalábbis biztosan, mivel nem szoktam semmi másra beváltani a pontjaimat. :) 

Ki váltott még ki ilyen dobozt? Elégedettek vagytok velük? Nektek mi volt benne?

7 megjegyzés:

mesy írta...

Nekem a zöldes lakk volt és egy rózsaszín rúzs, mindkettő tetszik. Dettinek lila lakk és korrektor, neki is bejön nagyon :)

Dii írta...

Szuper termékek, szóval tényleg éri az 50 pontot - csak nem nekem :P Valahogy egyik terméknél sem (a többieknél látott képek után sem) érzem azt, hogy nekem márpedig kell ez a kis csomag :)
Én most 25 pontot használtam fel egy Alverde-s kuponra, bár még így is maradt elegendő, de inkább másra tartalékolom :) Azért örülök, hogy te teljese elégedett vagy, használd őket egészséggel ;)

Timi írta...

Nagyon szép szemhéjpúdereket fogtál ki, mind a két árnyalat tetszik! :)

Ági írta...

A szemhéjpúder nagyon szép! :) Sajnos az enyém nem ilyen jó. :( Bár gondolkozok még egy beváltásán, hátha nagyobb szerencsém lesz, mert én is csak ilyenekre váltom be a pontomat. Jó lenne kitapogatni valahogy, hogy ne rúzs legyen abban is, de az a baj, hogy a dobozban nem igazán érezni, hogy mi van benne.

Unknown írta...

Royal Garden lakk volt nekem is és egy Astor rúzs, aminek rákerestem a színére és szerintem nem nekem való. A lakk színe se az éb világom, pedig szeretem a kékes dolgokat. Az egyetlen aminek valami hasznát veszem majd az a kis pakolás, ami kb. 5 alkalomra elég lesz majd. Nem rajongok a Dove hajápolási vonaláért, de kipróbálom majd. Legutóbb egy nagy ernyőre váltottam be 100 pontot, az megérte, mert strapabíró ernyő, ez nekem most annyira nem.

Elíz írta...

Emese: na mondjuk egy lila lakknak még örültem volna :) viszont a korrektornak már nem biztos, mert nekem csak a legvilágosabbak szoktak jók lenni és még azok közül se sok!
Dii: köszi, úgy érzem ki is fogom tudni használni mindet! :) Engem amúgy, bár nem tudom miért, de nem szoktak lázba hozni a kuponjaik :D
Ági: igen, sajnos esély sincs erre, én picit megrázogattam, de hát az se segített :D
9Vikkk9: sajnálom, hogy Neked nem jött be :( Viszont a rúzs milyen színű volt, ha szabad megkérdeznem? Eddig pirosat, rózsaszínt, nude-ot láttam, kíváncsi vagyok van-e más opció is :)

Thimmyke írta...

Mennyi ilyen kékeszöld lakkja van az Astornak? :D Nekem is kékeszöldek voltak, de két másik. :D

Megjegyzés küldése