Egy magyar márka - REKAVAGO

Ez a rovat is jól elfelejtődött, pedig akad pár olyan magyar márka, melyet szívesen bemutatnék még a keretein belül. Ilyenek voltak előbb a LAONI, majd a Soie Essentielle, most pedig a REKAVAGO. Habár nem mondanám, hogy túl sok magyar cipőtervezőt ismernék, mégsem ennek tudható be, hogy a "magyar cipőtervező" szókapcsolatra nekem ez a márka ugrik be elsőként. ;)


Úgy igazán csupán tavaly nyáron ismertem meg ezt a márkát, a Veet-tel közös játéka kapcsán. Történt ugyanis, hogy abban a játékban megnyerhetted azt a cipőt, amit te magadnak terveztél. Hát persze, hogy éltem ezzel a lehetőséggel, mivel örökösen szenvedek a cipővásárlásokkor. Egyiken van egy pici dísz ami nem tetszik, a másiknak a színe nem jó, a harmadiknak a kialakítása és így tovább. Sokszor mondogattam már, hogy elmegyek cipőtervezőnek, csak hát sajnos nem értek hozzá. :D No de abban a játékban kipróbálhattam magam, s habár nem nyertem, jó móka volt és mint már említettem, megismertem jobban a REKAVAGO márkát.

Ez volt az én tervem :)

A márka megálmodója és tervezője, Vágó Réka 2005-ben indította útjára a márkát. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem elvégzés után, a London College of Fashion-t is megjárta a tervezőnő. A márkát legjobban a finom, nőies, elegáns és modern szavak jellemzik.





"Kényelem, minőség és szépség egyszerre." Minden egyes cipőnél e három cél, egyidejűleg történő megvalósítására törekszik Vágó Réka. Előbbi kettő a minőségi anyagok, a megbízható kialakítás és a hordható magasságú cipősarkak révén valósul meg. Utóbbit pedig azt hiszem nem kell magyaráznom. :)





A cipők mellett táskákat és kiegészítőket (tokok, pénztárcák) is találhatunk a kínálatban. És persze ne feledkezzünk meg az esküvői cipőkről sem!



Azt kell hogy mondjam, nekem nagyon tetszenek Vágó Réka munkái. Olyan kifinomultak, nőiesek, s egészen biztos vagyok benne, hogy emellett valóban még kényelmesek is. Ráadásul az árakkal kapcsolatban is pozitívan csalódtam! Főleg azok után, hogy mennyire elrugaszkodott árakkal találkoztam mostanában egy-két olyan magyar tervezőnél, akikről még soha nem is hallottam... A lényeg a lényeg: én szívesen beruháznék majd egyszer egy REKAVAGO cipőre, mivel biztos vagyok benne, hogy a pénzemért cserébe egy minőségi, egyedi, kényelmes és csodaszép cipőt kapnék. :)

Ismertétek már ezt a márkát? Elnyerte a tetszéseteket? Melyik darab tetszik a legjobban?

Képek (és további információk): http://rekavago.com/ és https://www.facebook.com/rekavagoshoes

2 megjegyzés:

bokorbogi93 írta...

Az a két oxford nagyon tetszik! :)

Elíz írta...

Bogi: Az a málnaszínű darab annyira cuki! :)

Megjegyzés küldése