Inspiration #5

Ez a szomorú, esős nap megadta a kellő löketet ahhoz, hogy újfent egy inspirációs képválogatással jelentkezzek. Az biztos, hogy nekem máris jobb kedvem lett ezektől a képektől, remélem Nektek is az lesz majd! És azt is remélem, hogy az időjárás mielőbb visszatalál az évszakhoz illő napsütéses, kék eges, bárányfelhős, virágillatú tavaszhoz!

1. Fashion
Arany,+kék+egy tündéri, virágos ruha=szerelem! Muszáj megnéznetek ezen a linken a teljes ruhát, főleg hátulról - no meg a szintén csodás arany cipellőt is! Abszolúte viselném a teljes szettet. :)


2. Beauty
Ez így együtt mesés, bár én egyszerre vagy a szem- vagy a szájfestést merném csak viselni. Vagyis inkább csak a szemsminket, mert ugye a merész rúzsokkal még mindig hadilábon állok. :P


3. Sweet home
Első pillantásra tetszik, másodikra talán sok ez így együtt, harmadikra meg már nagyon tetszik. :D


4. Cute
Az egyik legszebb és legméltóságteljesebb nagymacska a tigris, a kölykei pedig kiakasztanak bármilyen cukiságmérőt.


5. DIY
Csak néhány léc és festék, valamint kevés idő és minimális kézügyesség kell egy ilyen kép elkészítéséhez, mégis mennyire jól néz már ki, nem?! Vagy csak nekem tetszik ennyire még mindig az azték minta? :)


6. I Love...
...YSL rúzsok! Sajnos még a közelében sem voltam soha egyetlen ilyen rúzsnak sem, de a mesés csomagolás és a még mesésebb színek teljesen rabul ejtettek. Egyet mindenképpen szeretnék majd valamikor beszerezni (mondjuk ezt)!


7. Hot
Bevallom eleinte nem bíztam benne, hogy Sam Claflin jó lesz Finnick szerepére, de belátom, hogy tévedtem. :D


8. Nails
Egyszer már készítettem hasonló manikűrt, de ez valamivel azért bonyolultabb. Viszont ez a tény nem tántorít el attól, hogy a jövőben majd készítsek egy ilyet is! :)


9. Yummy
Minipizza *.* Kell többet mondanom?


+1 Laugh
Bár én pont nem szeretek megvárakoztatni másokat, de azért lássuk be, ez vicces. :P :D


Melyik a kedvencetek?

4 megjegyzés:

mesy írta...

Az a ruha *.* de az arany cipő is kellene hozzá :)

djkaty írta...

Egyértelműen az utolsó, mert megnevettetett, na meg az első... Imádom azokat a színeket!!!

Kata írta...

Ez egy nagyon jó válogatás volt!:) Én is imádom az azték mintát, a ruha csodás, a köröm is, mi kell még?:) Épp most rendeltem ilyen ezüst kis szalagokat,valami hasonlóval én is megpróbálkozom majd!:)

Anna írta...

Sam Claflinnak én bármilyen szerepet odaadnák. :P
Az utolsón jót kuncogtam. :D

Megjegyzés küldése