Kincsvadászat - H&M

Az előző (és egyben első) ilyen bejegyzésben az F&F oldalán vadásztam szuper darabokra, ezúttal pedig az H&M oldalán böngésztem végig a kínálatot! Talán nem is állítok valótlant, ha azt mondom, hogy ez az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő fast fahion márka. Köszönhető ez a hatalmas választéknak, mely a divatvilág történeseinek megfelelően frissül, s mely ahhoz képest nem is túl drága és egészen jó minőségű. A leárazásaikat pedig igen csak megéri látogatni, hiszen ilyenkor az olykor túlárazott darabok áraiból is csinos összegek jönnek le, s így aztán tényleg jó áron juthatunk szuper darabokhoz! A basic darabokat pedig külön kiemelném, nagyon kedvező árakon juthatunk itt hozzájuk!
Csak a magyar oldalról válogattam, mivel a .com-os oldalon azért vannak olyan darabok, melyek nem kaphatóak az itteni boltokban - persze ez előfordul olykor a magyar oldalon is, de azért mondhatjuk, hogy nagyjából mindig naprakész az oldal. Lássuk is, hogy milyen darabokra leltem a kincsvadászat közben!

Laza csíkos felső

3.490 Ft

Ha kerestek egy szuper csíkos felsőt, akkor irány az H&M, mert kínálnak pár ilyen darabot! A csíkokra persze figyeljünk, trükkösek tudnak lenni! Viszont még így is azt kell hogy mondjam, nekem nagyon tetszik ez a vízszintes csíkozású, laza darab. :)

Fodros blúz

3.990 Ft

Ez a púderszínű fodros felső tökéletes választás lehet tavasszal. A fodrok ráadásul optikailag nagyítanak. Szoknyával és nadrággal is el tudnám képzelni egy bájos szettben!

Fekete szandál

8.990 Ft

Manapság egyre többféle cipő közül lehet náluk válogatni, balerinákból rengeteg színűt kínálnak, de az egyéb stílusú cipellőkből is legalább 2-3 különböző színűt kínálnak egyszerre. Most ezen a fekete szandálon akadt meg a szemem, valószínűleg az arany részek nélkül észre se vettem volna, így viszont nagyon tetszik. :D Az árát viszont sokallom.

Nude táska

9.990 Ft

Mindig van olyan táskájuk, ami nagyon tetszik, ráadásul egyre jobb minőségűek és egészen jó áron kaphatóak. Ennek a nude darabnak létezik egy babakék verziója is - ez is, az is csodaszép!

Sárga ruha

9.990 Ft

Egyszerűen nem tudom mostanában figyelmen kívül hagyni a sárga darabokat, ez a ruha is nagyon tetszik! Olyan jó ránézni, igazán üde darab. :) Fehérrel és királykékkel párosítanám. *.*

Barack nadrág

5.990 Ft

Igazából nem a barack a legjobb szó a színe leírására, mindenesetre abban szerintem megegyezhetünk, hogy nagyon szép ez a szín! Ha pedig valakinek nem tetszene, akkor babakék verzióban is van! ;) Egyébként nadrág fronton is elég jó az H&M kínálata, sok szín, anyag, vastagság közül lehet választani, de mintás nadrágokat is találhattok is szép számmal.

Statement nyaklánc

2.990 Ft

A bizsuk között is nagyon jó kis darabokat lehet találni, ha valaki nem mer/tud/akar ebay-ezni, akkor érdemes itt szétnéznie. A minőségük amúgy jobb szokott lenni, igaz, olykor szerintem megszalad az árazó, de ha máskor nem is, akkor legalább a leárazásokkor megéri átfutni az állványokat.

Korall maxiszoknya

2.990 Ft

Ez a darab most nagyon birizgálja a fantáziámat, ennyiért szerintem abszolút megéri, szóval tuti meg fogom nézni élőben is! Nyárra tökéletes lesz - az meg már szinte mindjárt itt is van :) 

Fehér sportmelltartó

2.990 Ft

A sportcuccokat bevallom nem nagyon szoktam nézegetni, de a leárazásos állványokon mindig belefutok pár szuper sportmelltartóba - persze mindig akkor történt ez, mikor már nem volt a méretemben. :) Bár már van egy tökéletes darabom, de úgy gondoltam megnézem ezeket is és lám, találtam is pár igen szép és kedvező árú darabot, mint amilyen ez a fehér (és pici neonsárgával bolondított) darab is.

Fekete mintás trikó

2.990 Ft

Ezzel a cuki, Eiffel-tornyos trikóval zárom a sort. Nem sok minta, felirat szokott tetszeni, de ez most nagyon bejön, úgy hogy utána is fogok nézni az üzletekben! :)

Ti szeretitek az H&M-et? Melyik innen a kedvenc darabotok?

7 megjegyzés:

Timi írta...

Abszolút az Eiffel-tornyos! :) Jajjj csak legyen is majd belőle az üzletekben, egyelőre nem igazán futottam össze vele!

Fleur írta...

Nekem a fekete szandi tetszik a legjobban :)

PAncsi írta...

A sárga ruha <3
Megnézem, látok-e majd nálunk az üzletben is!

Lethia írta...

Nekem a korall színű szoknya és a fekete Eiffel tornyos trikó lett a favorit :)

Anna írta...

A barack színű nadrág és a szoknya nagyon tetszik! :)

Nóra írta...

aww de kis cuki az a fodros blúz :)

Unknown írta...

Szia! A nude táskából fekete is létezik, itt csak azt láttam a boltban, de nem nagyon fogy. A fodros blúz szép. Glamour-napokkor majd benézek, hátha maradt valami jó a méretemben.

Megjegyzés küldése