Vasárnapi Vágyakozás #8

Bár még mindig nem sikerült eljutnom a körömlakkok szerelmeseinek paradicsomába, a Nailland-be, de olykor-olykor átfutom a teljes kínálatot a honlapjukon és csorgatom kicsit a nyálamat. Tudom, hogy van, akikben felmerül a kérdés, hogy miért nem rendelek már tőlük, ha ennyire szeretnék olyan lakkokat, amiket csak ők árusítanak idehaza. Nos, azért, mert én élőben szeretném átélni az első Nailland-hez kötödő élményemet. Szeretném megtapogatni a China Glaze üvegcséket, megcsodálni a Zoya lakkok mélységét, szeretnék elmerülni az A-England lakkok csillámló tengerében és így tovább. S habár valószínűleg ilyen lakkokat nem vennék egyelőre, de akkor is nagyon jó lenne végre élőben is látni ezeket a szépségeket. És persze beszerezni az első lakkjaimat tőlük, mely elképzelésemben november óta nem sok változás történt, továbbra is a Golden Rose Holiday kollekciójából vennék minimum 3 lakkot. Csupán a színeiket igazítottam az évszakhoz, hiszen rendesen pasztell lázban égek jelenleg. :) Hát nem gyönyörűségesek?!


Ki fogadná el még szívesen ezeket a lakkokat? Melyik másik szín tetszik még a kollekcióból?

5 megjegyzés:

Timi írta...

Ezek a lakkok tényleg nagyon szépek, nekem a narancssárga színű van meg ebből a kollekcióból,de a kék és a lila is izgatja a fantáziámat :)

Franciska írta...

Nálam pont tegnap került ki a blogra a pasztellrózsaszínről bejegyzés :) Imádom, szerintem egyre mindenféleképp megéri beruházni, aztán meg mindet akarja az ember úgyis :D

bokorbogi93 írta...

A lila és kék csodaszép! Ide velük! :D

Elíz írta...

Mimi: ó, az is nagyon szép :) igazából kb. mind tetszik nekem, csak ezek legjobban és ezeket venném meg tutira azonnal :):)
FranCiiska: meg is néztem, hát igen, csodaszép! :)
Bogi: ugye?! :)

pampuska írta...

Mind szép, bármelyiket elfogadnám!!! :)

Megjegyzés küldése