Egészítsd ki! - Nyárbúcsúztató szett

Nem tudom melyik hangzik jobban: egy hét és véget ér a nyár vagy egy hét és itt az ősz? Egyik se valami biztató, de én azt mondom, hogy próbáljuk meg még kiélvezni ezt az egy hetet! Az időjárás azért még elég szép ahhoz, hogy a kedvenc nyári ruhadarabjainkat viselhessük - ha máshol nem is, hát egy nyárbúcsúztató bulin!
Az idei szezon nagy kedvencei voltak a jumpsuit-ok, így hát azon az alapon, hogy "melyik másik ruhadarab lenne méltóbb az idei nyár búcsúztatására, ha nem ez?" egy ilyet választottam most a szettem középpontjába. Az pedig, hogy csodás, korallos színben pompázik, már csak hab a tortán! Mivel azért az augusztus végi nyári éjszakák már hűvösebbek tudnak lenni, ezért egy hófehér blézert választottam az overál mellé, ami egyébként szintén nagy népszerűségnek örvend idén - s ugyanígy a fehér cipők is! De az ujjperc gyűrűknek sem áldozott még le a csillaga, az ilyen stílusú nyakláncoknak pedig még csak most emelkedik!


E szetthez én a nyaklánc miatt biztosan, hogy magas lófarkat kötnék. Sminkfronton egy dupla, fehér és arany tusvonalat képzelnék el, az ajkaimat pedig vagy natúr vagy korall rúzzsal festeném ki. A teljes harmónia jegyében a körmeimet a szettben szereplő három szín közül lakkoznám ki valamelyikkel.

Hogy tetszik Nektek ez az összeállítás? Ti milyen frizurát/sminket/manikűrt választanátok e szett mellé?


Az "Egészítsd ki!" eddigi részei:

4 megjegyzés:

Bogi Vrg írta...

Csodás ez a jumpsuit, nekem tökéletes lenne a szett.

Eleni írta...

Nagyon klassz a szett, bár magamon nem tudnám elképzelni, talán a cipő a kedvencem :)

Barbi (Beauty & Glamour Blog) írta...

Nagyon jó ez a jumpsuit, színben is meg fazonban is. Én sajnos üzletben még véletlenül sem láttam :S

Nóra írta...

tökéletes szett!

Megjegyzés küldése