Egy saját TAG - Kedvenc sminktermékeim (az egyes drogériás márkáktól)

Régóta őrizgetem már a piszkozatok között ezt a bejegyzést, de valahogy csak most jött el az ideje annak, hogy befejezzem és megosszam a nagyközönséggel. :) A neve nem lett éppen rövid, de  muszáj volt valahogy jeleznem, hogy nem egy másik, régebbi tag-ről van szó ("Szeretem a drogériás sminkeket"). E kettő ugyanis csak abban egyezik, hogy az itthon, a drogériákban fellelhető sminkmárkák kapják benne a főszerepet, de én kifejezetten arra hegyeztem ki ezt a tag-et, hogy melyik márkától kinek, melyik termék a kedvence, tehát nem arra, hogy az összes márka rúzsa körül melyik a kedvenced. :) Így egyébként egyszerre könnyebb és nehezebb is a kitöltése, ugyanis nehéz ám csak egy dolgot kiválasztani az egyes márkáktól! :D Éppen ezért én még a további néhány kedvencemet is megemlítem mindenhol. Viszont most már nem is húzom tovább a szót, hanem mutatom is az én választásaimat!
Lovely

A kedvenc termékem tőlük: homoklakkok (Baltic Sand, Snow Dust, Rio)


Nem sűrűn vásárolok Lovely termékeket, ha vettem is, akkor azok általában lakkok voltak. De azért próbáltam már szemhéjpúderüket és szempillaspiráljukat is, viszont ezek közül nálam egyértelműen a lakkok győznek. Azon belül is a homoklakkjaik. Minőségben a legnagyobb márkák homoklakkjaival vetekednek, ugyanakkor ezek a legolcsóbbak liquid sand lakkok a piacon. 
Amit még szeretek tőlük: lakkok, azon belül is - mivel a krémes finisűekkel mostanában volt egy-két rossz tapasztalatom - a szatén, illetve metál finisűek.

essence


A kedvenc termékem tőlük: Big Bright Eyes Jumbo szemceruza


Bajban vagyok az essence-szel, mert pár évvel ezelőtt még egyértelműen rávágtam volna, hogy a lakkjaik a kedvenceim. De ezek az újak nekem (és még sok más embernek) nagyon nem váltak be. Egyedül a glitteres lakkjaikkal nincs talán bajom, illetve a fedőlakkjaik elég jók szoktak még lenni. Viszont szerencsére tőlük már több mindent próbáltam, így tudtam válogatni, hogy melyiket válasszam ki a kedvencemnek, ezek pedig nem mások, mint a szemre való termékeik, azon belül is a nude színű Big Bright Eyes Jumbo szemceruzájuk. Szuper kis termék! 
Amit még szeretek tőlük: általánosságban a szemre való termékeiket (színes szempillaspirál, tusok, szemhéjpúderek, pigmentek), illetve még a Stay All Day korrektorukat szerettem nagyon.

NYC


A kedvenc termékem tőlük: Smooth Skin púder


Tőlük megint csak nem próbáltam még túl sok mindent, talán csak lakkokat és egy púderüket, viszont ennyi épp elég is volt ahhoz, hogy kedvencet válasszak. Utóbbit jelölném meg most ennek, ugyanis nagyon bevált, habár a csomagolásával még mindig nem vagyok kibékülve! :D (Teszt ITT.)
Amit még szeretek tőlük: krémes finisű lakkok, zseniálisan fednek, fénylenek és nagyon tartósak is!

Catrice


A kedvenc termékem tőlük: Camouflage Cream korrektor


Ez a kis tégelyes korrektor sokaknak lett a kedvence és joggal, hiszen tényleg egy nagyon szuper termék! Csupa jó dolgokat lehet róla csak elmondani - jól fed, tartós, szépen idomul a bőrhöz és nagyon sokáig elég. Nem csoda, hogy ez lett a kedvencem (teszt ITT)!
Amit még szeretek tőlük: sminkecsetek, lakkok és nagyon szerettem még az Infinite Matt alapozójukat is. 

Maybelline


A kedvenc termékem tőlük: Color Tattoo


Itt gondolkodás nélkül bepötyögtem a CT-t, de aztán eszembe jutott, hogy "hoppá, hiszen minden nap a Dream Pure BB krémüket használom", amit pedig nagyon szeretek. De nem másítom meg a döntésemet, mert azért lássuk be: a krémes szemfestékek tekintetében a Maybelline a legjobb!
Amit még szeretek tőlük: BB krém (teszt ITT), Rocket Volume szempillaspirál, lakkok.

Max Factor
A kedvenc termékem tőlük: Clump Defy szempillaspirál


Számomra ha szempillaspirálról van szó, akkor egyértelműen a Max Factor a non plus ultra. A Clump Defy a valaha volt legjobb spirálom volt, és szerintem - hacsak nem leszek kísérletező kedvemben - akkor ezt fogom újravásárolni, mikor kifogynak a mostani spiráljaim, mert egyszerűen tökéletes! Egyébként pedig itt volt a legnehezebb, hogy csak egyet nevezhetek kedvenc termékemnek, ugyanis minden más terméküket nagyon szeretem!
Amit még szeretek tőlük: a lakkjaik, imádom őket! De a szájra és szemre való termékeik is kiválóak, illetve a FaceFinity alapozójuk is szuper. Ja és a púderük is!

Astor


A kedvenc termékem tőlük: Rouge Couture ajakrúzs


Amiket eddig vettem tőlük, azok szemhéjpúderek, lakkok és egy darab rúzs voltak. Ezek közül pedig mit ad isten, a rúzs tetszett a legjobban! :D Szuper kis darab és merem feltételezni, hogy a többi ilyen rúzsuk is ugyanilyen jó minőségű, így hát ha a jövőben nagyon vágynék egy meghatározott színű rúzsra, akkor szerintem először náluk néznék szét.
Amit még szeretek tőlük: krémes finisű lakkok.

Rimmel


A kedvenc termékem tőlük: homoklakkok (Space Dust)


Most döbbentem rá, hogy milyen kevés Rimmel termékem van. Rúzs, szemceruza és persze lakkok. Ezek közül a legelégedettebb a homoklakkjaikkal vagyok, de belátom, hogy ez még bőven változhat, hiszen sok-sok termékük vár még arra, hogy kipróbáljam azokat. A Kate Moss rúzsokról például nagyon jókat olvastam, de éppenséggel a szemceruzájukkal is nagyon elégedett vagyok. Mindenesetre a Space Dust lakkok kiválóak minden tekintetben, én pedig amúgy is imádom a homoklakkokat, tehát nincs többet mit mondanom. :D
Amit még szeretek tőlük: szemceruza.

Remélem tetszett Nektek ez a tag és Ti is ki fogjátok majd tölteni! Ha ezt megteszitek, akkor bátran egészítsétek ki további márkákkal majd a saját bejegyzéseiteket (Manhattan, SHe, L'Oreal, stb.) - én azért hagytam ki ezeket, mert még nem próbáltam tőlük semmit (vagy csak nem emlékszem arra, hogy próbáltam volna :D). Illetve Müller sajnos nincs a közelemben, de tudom, hogy ott például a NYX is elérhető, valamint néhány DM-ben már Bourjois termékek is kaphatóak, úgy hogy ha Ti már próbáltátok e márkák termékeit, akkor nyugodtan egészítsétek majd ki a fentebbi felsorolást ezekkel!

8 megjegyzés:

Franciska írta...

Nagyon jó, nagyon tetszett ez a bejegyzés :) Érdekes tag lett :) Szerintem majd én is kitöltöm :))

PAncsi írta...

Jópofa ötlet, vannak közös kedvenceink! ;)
Azt hiszem én is kitöltöm :D

Dii írta...

Ez egy szuper ötlet, ha lesz időm, én is megcsinálom, habár egyes márkáktól nem sok termékem van :)
A Lovely homoklakkjai tényleg annyira jók!

Anna írta...

Én is meg fogom csinálni. :) Lehet pár márkát még teszek majd hozzá. :)
A Catrice korrektor, az NYC púder és az Essence szemceruza nálam is kedvencek. :)

bettynova írta...

Kitöltöttem, linkeltelek, nagyon klassz tag!!! :-)
http://makeupsminkandstuff.blogspot.hu/2014/10/eliz-tag-kedvenc-smintermekeim-az-egyes.html

djkaty írta...

Hát ez nagyon tetszik, ki fogom tölteni, és mindenképpen linkelem majd a bejegyzésedet :-)

Ingrid írta...

Valóban nagyon jó ötlet ez a tag. :)

Unknown írta...

Ez nekem is tetszik, én is kitöltöm! :)

Megjegyzés küldése