Inspiration #9

Ezt az arcát szeretem az ősznek. Ezt a szép, még csak kellemesen hűvös, színpompás arcát, ami - pár nap kivételével - szeptember óta mosolyog ránk. Mikor a kék eget legfeljebb néhány fehér pamacs töri csak meg és szinte már jólesik a napsugarak elől a számtalan, csodásabbnál-csodásabb színben pompázó lombok alá menekülni előlük. Persze én pont nem ezt teszem, hanem inkább kiélvezem még ezt az időszakot, akkor is, ha leolvad rólam a kötött pulóver, ami kora reggel még jó választásnak tűnt. Napnyugtakor pedig mindig nézem az ég alját, amit a lebukó nap az ősz színeivel fest meg ilyenkor, mintha csak tudná, hogy így járhat igazán a kedvemben. Mert én imádom a színeket, jobban, mint az illatokat vagy ízeket és nekem egy-egy évszakot elsősorban a színek határoznak meg. Úgy, ahogy a tavaszt a finom, visszafogott pasztell színek, az őszt a narancs, a sárga, a barna, a piros és ezek ezernyi árnyalatai jelentik nekem. Olyan hangulatot teremtenek, ami miatt mindig rádöbbenek, hogy én bizony, nagyon is szeretem az őszt.

1. Fashion
Egy köpenyt akkor is beszerzek majd és bár egy darab narancssárga ruhám sincs szerintem, azt hiszem, most mégis megjött hozzá a kedvem! (Az a zöld táska pedig tökéletes választás volt a szetthez.)


2. Beauty
Néha személy, néha smink, néha mindkettő, de most csak és kizárólag egy csodás hajkorona kap szerepet e pontban. A színe is csodás, de nekem elsősorban a tartása, volumene, kinézete tetszik, de az nagyon. Nem értem, hogy lehet valakinek mindig ilyen a haja?! :D Ha van itt valaki, aki tudja a titkot (ami remélem nem az, hogy minden napot a fodrásznál kell kezdeni), azonnal írjon nekem, mert sok bosszúságtól és lófaroktól mentene meg engem!


3. Sweet Home
A lakást könnyen lehet ősziesíteni, például már néhány, az ősz színeiben pompázó takaró és kispárnahuzat is elég hozzá. Egyébként pedig nekem egyre jobban tetszenek a falmatricák, ezért is került most ez a kép ide - az már csak hab a tortán, hogy pont őszi hangulatot áraszt ez a nappali részlet!


4. Cute
Ezek a kisrókák tündériek! :D


5. DIY
Ha kicsit csajosabbá tennétek az őszi dekorációt, akkor szerezzetek be egy kis csillámot! De sok más termést is feldobhattok egy kis festékkel, nekem még az egyik kedvencem, mikor a makkok kalapja arannyal van befestve!


6. I Love...
...pihe-puha takarók! Nincs is jobb ilyenkor ősszel, mint beburkolózni egy takaróba, egy bögre forró ital és egy jó könyv társaságában!


7. Hot
Grant Gustin a Glee-ben szerepelt egy ideig, ahol énekelt és táncolt is. Ja és egyenruhát viselt. Kell többet mondanom?


8. Nails
Egyszerűen csodaszép ez a lila színátmenet!


9. Yummy
Almás-fahéjas, karamellás minipiték...*.*


+1 Laugh
Ki kezdte el egyből énekelni? :D


Melyik a kedvencetek?

5 megjegyzés:

Réka írta...

Nagyon hangulatos képek, a kisrókák tüneményesek ^^

Megaera írta...

A rókák nagyon édik, a manikűr csodás, a piték guszták, az utolsó képen meg felröhögtem :D

Nóra írta...

de kis bolond rókák <3 :))

Anna írta...

Jajjj a kis rókucik! <3
A mani a másik kedvencem. :)

djkaty írta...

Az utolsó :-D

Megjegyzés küldése