Manikűrvadász 12. forduló

Kalandosra sikerült ez a mostani Manikűrvadász a számomra, ugyanis csak akkor értesültem erről a fordulóról, mikor már kihirdetésre kerültek a párok. De hát ez nem csoda, mivel sajnos nagyon el vagyok maradva a blogok olvasásával :( Áldom is a magamat, hogy aznap, mikor megláttam a párok kihirdetését, valahogy pont volt egy kis időm és kedvem is nézelődni, így eshetett meg, hogy pont belebotlottam abba a bejegyzésbe. De magamnál sokkal jobban áldom Szilvit, a jelen forduló háziasszonyát, aki azonnal reagált a kétségbeesett kérdésemre, miszerint nem vehetnék-e mégis valahogy részt ebben - hiszen semmiképpen sem szerettem volna kihagyni. Szilvi azonnal fel is ajánlotta a megoldást és betett maga mögé, köszönöm szépen ezúton is!
Így esett, hogy mégis vadászhattam, méghozzá Anikótól. A blogján még viszonylag kevés manikűr lelhető csak fel, de hát annál nagyobb a kihívás, nem igaz? :) És hát találtam is gyorsan egyet, ami azonnal megtetszett! Mutatom is, hogy melyik volt az, alatta pedig rögtön meg is nézhetitek az én újragondolt verziómat!
Az eredeti manikűr:


És az én változatom:



Sajnos most csak két használható képet sikerült készítenem - illetve annyira mégsem sajnos, mivel bevallom, éppenséggel nem vagyok most túl elégedett a manikűrömmel. :D Viszont így legalább a jövőben biztosan újra el fogom készíteni, ha pedig ezt megteszem, akkor mindenképpen megmutatom majd Nektek is! De térjünk vissza még pár szó erejéig a lakkozásomra: az Anikó által használt színeket (amelyek egyébként csodásak, kell az a CG és Moyra lakk!) más színekre cseréltem (mivel ilyenekkel sajnos nem rendelkezem, még), illetve picit variáltam a díszítéssel is, így összességében el is tértem, meg nem is az eredetitől. :)

Használt lakkok:
Max Factor Glossfinity - 125 Marshmallow
Essence Colour&Go - 67 Make It Golden
Essence Studio Nails Better Than Gel Nails Top Sealer

Hogy tetszik az én változatom?

20 megjegyzés:

Unknown írta...

Mindkettő nagyon bájos, tetszenek az eredeti és az általad használt kis finom, elegáns színek is. :)

SzilviaA írta...

Nagyon örülök, hogy "becsúszó szereléssel" még sikerült a játékban landolnod :) Szuper lett a manid! Tudod, nekem gyengém az arany és a rózsaszínnel is nagy barátságban vagyok. De amitől végképp elgyengülök, az az, ha mindez glitterekkel van megbolondítva :) <3

Tóth-Somogyi Noémi írta...

Nagyon szép lett! :)

bree írta...

szép lett : ))

Anna írta...

Nagyon szép lett. :) Ügyes vagy. :)

Eleni írta...

Wow! Nagyon szép :)

Franciska írta...

Nagyon jó :) Az eredeti és a te alkotásod is tetszik, míg az első kissé visszafogott, a tiéd olyan ünnepi és a gyűrűsujjadról a csillagszóró szikrái jutnak eszembe, nagyon hangulatos :)

Unknown írta...

Gyönyörű!:) x

Manna (mannakörmök) írta...

szuper. :)

Ingrid írta...

Mindkettő nagyon szép. :)
Ilyen arany díszcsíkot hol lehet beszerezni?

Ági írta...

Úh! Nagyon jó lett! :)

Nóra írta...

de kis szép lett! :)

Megaera írta...

Mindkettő nagyon szép, de a rózsaszín-arany kombó nálam csillagos ötös :)

bandita írta...

Nyugodtan lehetsz elégedett, mert nagyon szép lett ez a manikűr, tetszik, ahogyan a szolid kis rózsaszínt ezzel a fényűző csillogással társítottad!

Elíz írta...

Köszönöm szépen, jajj, olyan aranyosak vagytok! :) Így már nem is nézek olyan kritikus szemmel a manikűrömre :)
Szilvi: Akkor végképp Neked ajánlom ezt a manit! :)
Ingrid: ebay-ről rendeltem vagy 9 másik színnel együtt kb. 200Ft-ért, de szerintem pl. a Born Pretty Store-on is találsz ugyanennyiért ugyanennyit!

Zsóka írta...

Nagyon szép lett:)

IsaBella írta...

Nagyon jó lett, nekem tetszik! :)

Zsófi írta...

Szuper jó lett :)

djkaty írta...

Mindkét verzió csodás, de a Tied az arany miatt egy kicsit jobban elrabolta most a szívemet :-)

Thimmyke írta...

Csini. :3

Megjegyzés küldése