Teszt ¤ piCture pOlish - Cosmos

Ezer éve adós vagyok már ennek a csodálatos lakknak a tesztjével és talán már nem is számít túl nagy újdonságnak, hiszen jó ideje lehet már kapni itthon is a piCture pOlish lakkokat, mégis megírtam most a posztot róla. Hogy miért? Mert megérdemli - de még mennyire, hogy megérdemli!


Az egyik, ha nem a legszebb darab ez a körömlakk, ami valaha a kezeim közé került. Már az üvegében megbabonáz, nevéhez hűen tényleg olyan, mintha 11ml-nyi univerzumot rejtene magában. Felkenve pedig tovább fokozódik az élmény, a körmökön teljesül csak ki igazán ez a lakk! 



De kezdjük a legelején: a csomagolás csillagos ötös, mind kinézetben, mind funkcióját tekintve. Értem ezt a formájára, mely sokkal praktikusabb a kerek üvegekkel szemben, illetve a matt, gumis tapintású kupakra, ami pedig biztosítja, hogy remegő kezünkből nehogy véletlenül kicsússzon az ecset a lakkozás kellős közepén. Mert hogy remegni fog, egyrészt a gyönyörűségtől, másrészt attól, mert ebből a lakkból garantáltan nem szeretne senki se elvesztegetni akár csak egy cseppet is. Ez részben az ára (kb. 3.690Ft), részben a mennyisége miatt van, illetve meg kell még jegyeznem, hogy önmagában használva 3 rétegre szükség van a tökéletes fedéshez. Az ecsete egyébként kiváló.
Viszont a színe mindenért kárpótol! A milliónyi, holos hatású mikrocsillámok, ebben a mélykék színben...gyönyörű! Viszont sajnos a képek alig adják vissza ezt a csodát, illetve kénytelen voltam a felkenés utáni napon újrafotózni, így itt már kopott a fénye valamennyit - pedig az sem semmi ám! 






Pshiiit nagyot alkotott a PP-sal közösen, szerintem ez az egyik legszebb lakkja a márkának. Én legalábbis szerelembe estem vele és nem is tudom, hogyan fogom rávenni magam a lemosására. Elvileg nem lesz gond ezzel, de majd kiegészítem a bejegyzést, illetve még a tartósságáról sem tudok nyilatkozni - remélem egyikkel sem lesz gondom.

Kinek tetszik még ez lakk nagyon, rajtam kívül? :D Nektek van piCture pOlish lakkotok? Ha igen, melyiket van szerencsétek birtokolni?

9 megjegyzés:

Eleni írta...

Annyira jól mutat rajtad is O.O Egyik kedvenc lakkom :)

Névtelen írta...

Fura, hogy neked 3 réteg kell a tökéletes fedéshez, nekem 1 is elég, a másodikat csak azért kentem fel, hogy sötétebb legyen a színe :)
A lemosással nem lesz gond, nem fogja be a körmöket, és a csillámok sem okoznak gondot :) Én 4 nap után mostam le, akkor is csak azért, mert zavart a lenövés, de egy nagyon-nagyon enyhe körömvégi kopást leszámítva semmi baja nem volt.

Franciska írta...

Nagyon jól mutat a körmeiden! :)

M. írta...

Nekem is kell ez a lakk. :D Bár a legeslegeslegjobban a Whimsy és a Grace tetszik. :)

Kláresz írta...

Hihhhhetetlenül eltalálták ezt a lakkot. Nekem ő volt az első PP-m, nem csalódtam benne. Tényleg nem színezi meg sem a körmöt, sem a bőrt, és valóban mintha a kozmosz végtelenjét kennéd magadra. Minden lánynak kell, meg egy Bridget is. :)

Ami írta...

Még nincs PP lakkom, de ha valaha veszek, az tuti ez lesz. Szerintem ez a legszebb lakkjuk, plusz hát engem a neve is eléggé megfogott, így együtt ez elég jó kombó:D

Névtelen írta...

Aaaaa, ez meseszép!

Elíz írta...

Azrail: Köszönöm, érdekes, más is ezt mondta, én nem hittem volna, hogy vannak olyan lakkok, amik kiemelkedően jól mutatnak valakin! :D De akkor ezek szerint tényleg így van, örülök is, mert imádom :)
phoenix: Nálam az 1. réteg nagyon nem volt elég, a 2.n-ál meg átlátszott itt-ott, a 3-mal már tökéletes, viszont ezek azért vékony rétegek voltak ám! :) Viszont a körömágyaimat befogta kicsit :D Illetve sajnos a mosogatást nem bírta :(
FranCiiska: Köszönöm! :)
M.: Őszre tökéletes, csak szólok! :D Jajj hát van még néhány lakkuk, amit én is még elfogadnék :)
barking Blondie: Így igaz! :)
Ami: Igen, engem is még ezekkel a plusz dolgokkal (név, mondat) is csak még jobban megfogtak :)
mirella-viktória: Ugye? *.*

Nóra írta...

gyönyörű *-*

Megjegyzés küldése