Idei sapkaszemlém

Van néhány vesszőparipám, az egyik ilyen, a télen rendszeresen jelentkező nagy sapkaproblémám. Egyszerűen nem találok olyan sapkát, ami tetszik is és jól is áll. Így hát minden télen először felmérem interneten a boltok kínálatát, majd reménykedve útra kelek, hogy felkutassam és felpróbáljam a kinézett darabokat. Aminek általában az a vége, hogy csüggedten és persze sapka nélkül térek haza. Mert egyrészt nem is találom meg mindig az összes kinézett darabot, másrészt nem is mind úgy néz ki élőben, mint a képeken, harmadrészt pedig egyszerűen csak nem állnak jól a fejemen. 
Viszont hiába az immár évek óta tartó, eredmény nélküli keresgélésem, bizony idén is útra fogok kelni, hátha végre megtörik az átok és idén már egy meleg, puha és cuki sapkába tudom majd bújtatni a fejemet! :) Így hát most ismét bizakodva írom ezt a sapkaszemlés bejegyzést és reménykedem abban, hogy a lentebb látható darabok közül valamelyik elnyeri majd a tökéletes sapka címet!

Bershka - 1.395Ft

F&F - 2.890Ft

H&M - 1.990Ft

H&M - 3.990Ft (kesztyűvel)

Orsay - kb. 2.000Ft

Stradivarius - 2.595Ft

Tally Weijl - kb. 2.500Ft

Terranova
Mint látható, nekem még mindig az egyszerű, kötött, fehér vagy más világos színű darabok tetszenek legjobban, de például már kettő, teljesen egyszerű, sima, viszont annál szőrösebb darab is bekerült a kedvenceim közé. Kíváncsi leszek ezekre majd, hogy milyenek a valóságban. 
Nektek melyik a kedvenc stílusotok, ha sapkáról van szó? Ebben a posztban tavaly már bemutattam valaemennyit, ha emlékeztek - ha meg nem, akkor katt és eldönthetitek, hogy melyik jön be a legjobban Nektek! :)

Szóval, Nektek milyen stílusú sapkák jönnek be a legjobban?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése