3 év

Hűha, milyen anyuka az olyan, aki elfeledkezik a saját gyermeke szülinapjáról? Bizony, az anyuka én vagyok, a gyermekem pedig a blog, melynek a 3. szülinapja felett sikerült szépen elsiklanom. Pedig pár nappal március 29. előtt még gondolkodtam is, hogy hamarosan itt lesz ez a jeles alkalom, aztán meg..:D Mindenesetre ezúttal sem hagynám ki, hogy ne említsem meg ezt egy külön kis bejegyzésben, még ha csak utólag történik is ez most meg!
A blogszülinapos poszt mindig remek alkalom arra, hogy köszönetet mondjak Nektek, az olvasóimnak. Nélkületek ugyanis valószínűleg nem lenne most 3 éves ez a blog, lehet, hogy már rég abbahagytam volna. De mivel újra és újra megtapasztalom, hogy milyen jó érzés az, amikor érkezik egy-egy újabb hozzászólás valamelyik posztomhoz - még ha csak nagyon kevés is - amiben mondjuk megdícsérik az egyik manikűrömet, megköszönik az egyik ötletemet vagy kikérik a véleményemet egy adott dologról, nos, akkor tudom, hogy ezért nem hagytam még abba, ezért nem tudnám abbahagyni! Köszönöm Nektek, hogy itt vagytok, olvassátok a blogot, hozzászóltok a bejegyzésekhez és hogy én is ennek a közösségnek a tagja lehetek - immáron 3 éve! :)

3 éves a blog!

Ha már blogszülinapos posztról van szó, nem maradhat el egy kis meglepetés sem! Említettem még március közepén az egyik bejegyzésben, hogy ki fogok sorsolni egy lakkot azok között, akik kommenteltek az azelőtti időszakban (2 hónapra visszamenőleg írtam össze a neveket) - ezt most meg is tettem és mindjárt láthatjátok is, hogy ki lett az a szerencsés, aki megnyerte ezt a szépséges Moyra lakkot!



Mint mindig, most is random.org volt a segítségemre:


A 7-es számhoz pedig a következő név tartozott az Excel táblázatomban:


Petra Lukáts!

Gratulálok! Kérlek jelentkezz a divatesatobbi@freemail.hu címen! :) Aki nem nyert, az se búslakodjon, lesz még ilyen játék is, de előbb egy másik nyereményjáték jön! A poszt már kész, a nyeremények viszont még kiegészülőben vannak. Lehet, hogy facebook-on megmutatom majd apránként a kis csomagot - persze csak ha szeretnétek! :)

19 megjegyzés:

Dii írta...

Ejnye ejnye... :D boldog blogszülinapot és még sokat <3

Nóra írta...

boldog blogszülit :))

Eleni írta...

Boldog Blogszülinapot! :)

Nina írta...

Boldog Blogszülinapot ^-^

Franciska írta...

Boldog blogszületésnapot! :)

Ági írta...

Boldog blogszülinapot! :) Nekem is késve került kis januárban, pedig én nekem is az eszemben volt már előtte. Bár mentségemre szóljon, hogy akkor költöztünk, s még nem volt netünk. :)
Juj, majdnem én. :) Gratulálok Petrának. :)

Névtelen írta...

Boldog blogszülinapot! :)

Andus írta...

Isten éltesse a blogot! Nem vagy rossz anyuka, mert előre gondolkodtál, csak épp' akkor nem volt a fejedben a dolog. :P

Unknown írta...

Boldog Blogszülinapot!

Queen of my mistakes írta...

Mindig örülök, ha azt látom hogy valaki 3-4 éve írja a blogját, mert innen tudom, hogy az illető tényleg szívből csinálja. :) Nagyon boldog blogszülinapot!

Dalma ( : írta...

Boldogságos BlogSzületésnapot! :)

Tóth-Somogyi Noémi írta...

Boldog blogszülinapot! :)))

Mia írta...

Many more :) A blog el es mukodik tovabb, gondoskodj csak gondos anyuka modjara rola ;)

bokorbogi93 írta...

Boldog blogszülinapot és gratulálok a nyertesnek! :)

Réka írta...

Boldog blogszülinapot Elíz :-)

Kisné Márti írta...

Boldog 3. Blogszülinapot Kívánok! :)

Anna írta...

Boldog Blogszülinapot! :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen mindenkinek! :* <3

M. írta...

Nagyon boldog szülinapot, drága blogocska! Legyél mindig ilyen jó. :)
És gratulálok a nyertesnek. :)

Megjegyzés küldése