Kis dolgok - nagy örömök + Glamour-napos szerzemények

Úgy gondoltam, ezúttal nem szánok külön bejegyzést a Glamour-napos szerzeményeimnek, ugyanis az akkor nagyon rövid lenne. :D S mivel a "Kis dolgok - nagy örömök" posztok sem szoktak túl hosszúak lenni, gondoltam, összevonom e kettőt, elvégre arra a néhány dologra, melyeket a kuponokkal sikerült beszereznem is örömforrásként tekintek. :)


Mindig csábító, ha kozmetikum van csomagolva egy újság mellé, így általában utána szoktam nézni, hogy milyen lehetőségek közül lehet választani. Az áprilisi Cosmopolitan mellé egy Essence lakk járt, igaz, ezúttal csak két szín (pink és piros) közül lehetett választani. Viszont a travel size változat mellé is jártak az új termékcsaládból származó lakkok! Ezt kihagyhatatlannak éreztem - persze én már sehol sem találtam a kisméretű újságot, így bele is törődtem, hogy nem lesz az enyém ("bánja kánya, van már elég lakkom" alapon). De a bátyám - akit azért megbíztam azzal, hogy ha valahol látna ilyet a pink lakkal, akkor vegye meg - meglepett egy nagyméretűvel, szóval így végül csak az enyém lett ez a lakk! :D


Ki tudott volna ellenállni annak, hogy ingyen megszerezhessen egy ilyen cuki dobozkát, benne kettő, szintén nagyon cuki kézkrémmel?! Ugye, hogy senki! A L'Occitane egyébként máskor is biztosított már ilyen lehetőséget a facebook-os rajongóinak, nekem ez nagyon szimpatikus, ahogy maga a márka is! Csak ne lenne olyan nagyon drága..:(


Juhúúú, végre van turmixgépem! Anyukám nagyon rá szokott érezni ezekre a dolgokra, ugyanis pont mostanában álmodoztam arról, hogy de jó is lenne egy turmixgép most, hogy közeleg a gyümölcsszezon. A gyümölcsök ugyanis folyékony formában jobban csúsznak nálam! :D Ráadásul egy koktélkészítő szettben nyerte és ugye látjátok, hogy milyen cuki pink?! Imádom! :D

A Glamour-napokra idén is elnéztem, de 1. nem volt sehol egy darab sem a Maybelline BB kréméből és a Catrice korrektorából, amit venni szerettem volna, 2. nem volt már a Rossmann-okban NYC állvány, ahonnan a púderemet szerettem volna újravásárolni, 3. a ruhaüzletekben kaotikus állapotok uralkodtak, ráadásul ahova kupon szólt, azok közül egyébként is csak kevés választéka szokott nekem tetszeni. Így bár egy esélyt adtam magamnak és szétnéztem néhány helyen, gyorsan elment a kedvem és ismét rájöttem az örök igazságra: hamarosan legalább ugyanennyi, ha nem több kedvezménnyel fogják utánunk dobálni a legtöbb üzletben az árut..:)

H&M arany színű pilóta napszemüveg - 1.430Ft

Az első szerzeményem ez az arany színű, pilóta napszemüveg volt az H&M-ből. Így tehát egy tételt ki is pipálhattam a tavaszi kívánságlistámról! :D Bár azon igazából a rózsaarany darab szerepelt, az a valóságban teljesen átlátszó lencsékkel rendelkezik, így gyorsan átpártoltam ehhez az enyhén barnás lencsékkel bíró darabhoz.

F&F Active edzőcipő - 5.520Ft

Nagyon hatékony voltam, mert nem vettem felesleges dolgokat, keveset költöttem és csak olyasmit vettem, amire szükségem volt! :D Mivel bizony ez is egy kívánságlistás darab és nagyon örülök, hogy sikerült megvennem. Olyan szép, passzol a sportmelltartómhoz és kényelmes is - öröm lesz benne sportolni!

Garnier Essentials 24H hidratáló arckrém nagyon száraz bőrre - 840Ft

Ez a Garnier krém már most belopta magát a szívembe! Egy éjszaka alatt eltüntette a száraz részeket az arcomról, amiket a biciklizés előhozott. Nem hiába szeretem én a mézes dolgokat. :)

Nektek milyen apróságok okoztak örömöt mostanában? Miket vettetek a Glamour-napokon?

4 megjegyzés:

Réka írta...

A turmixgép nagyon cuki, biztos öröm lesz használni :) Úgy szeretnék én is egy szép napszemüveget, de az összes nagyon hülyén áll rajtam...

Anna írta...

Irtó aranyos a turmixgép. :D De a cipő is nagyon tetszik, ma meg is nézem, hátha lesz még belőle. :)

PAncsi írta...

A turmixgép nekem is tetszik! :)
No meg a napszemüveg :D

Thimmyke írta...

Én is a pink lakkal vettem meg a Cosmót. :3 Az a turmix gép meg nagyon cuki. Én botmixerrel szoktam készíteni a turmixokat. :)

Megjegyzés küldése