Manikűr ¤ Glitteres fedőlakk bevetésen

Múlt héten jól keresztbehúzta a számításaimat a betegségem, sajnos a blogra sem tudtam új bejegyzést kitenni, mivel csak feküdni és pihenni esett jól. Azért pénteken hoztam egy tesztet az aktuális kedvenc arckrémemről, de több más tervezett poszt bizony elmaradt. Például egy manikűrös is, pedig mostanában azt terveztem, hogy legalább egy ilyen jusson minden maximum második hétre. De ez most így jött össze és igazából szerintem lesz majd még olyan időszak, amikor meg túl sok manikűr fog szerepelni a blogon egymás után! :D Most viszont inkább megmutatom a legújabb lakkozásomat, ami bár nem tartogat semmi extrát, remélem azért tetszeni fog majd Nektek is!




E manikűr apropója a Lovely glitteres fedőlakkja, ami egy ideje már a birtokomban van, de még nem jutottem el oda, hogy kipróbáljam. Most viszont, mikor kihúztam a lakkokat rejtő fiókomat, azzal a gondolattal, hogy most keresek valamilyen hozzá illő lakkot, hogy végre felkenhessem, egyszeriben csak mintha valami hatalmas, ismeretlen erő vette volna át az irányítást a kezem felett, hogy aztán határozott mozdulatokkal kiemeljen onnan 3 üvegcsét, melyek mind tökéletesen passzolnak a delikvenshez. 




Legalábbis a fedőlakk arany, lila és ciklámen hatszögletű glittereihez szerintem nagyszerűen illik a Rimmel lila homoklakkja és a NYC ciklámen krém finisű lakkja. A nude alap pedig szerintem az egyik legjobb választás ehhez a kavalkádhoz, ami egyébként még rejt magában apró zöld glittereket is - igazán szép darab. A különlegességét pedig e skittlette manikűr keretein belül szerintem csak még jobban kiemeli és fokozza a másik 3 lakk, nekem legalábbis nagyon tetszik ez a kombináció.

Használt lakkok:
Essence Nude Glam - 04 Iced Latte
Lovely Top Jewels - Nr 1
Rimmel Space Dust - 006 Moon Walking
NYC In a New York Color Minute - 238 MoMa

(A körömágybőröm állapotáért szíves elnézéseteket kérem, sajnos most megszenvedtek mindent! :( :D)

Ti szeretitek a glitteres fedőlakkokat? És a több finisű lakk mixelése egy manikűrön belül hogy tetszik Nektek?

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon jó!:) xx
Bianka

Timeinspo írta...

Nagyon tetszik. :) És megsúgok neked egy kis titkot- amit legalább is én használok. Mielőtt manit fotoznál mosd meg a kezed és fonoman itasd le róla a nedvességet. Ettől rögtön szebben fognak kinézni a száraz, Kicsit csúnyább részek, és a mégszebb összkép érdekében kend be egy vékony krémréteggel. :) Nálam csodákra képes. :) Lehet hogy a blogon is írok majd róla. :D

Elíz írta...

Bianka: Köszönöm! ^^
Vivianna: Köszönöm szépen és köszi a tippet, mindenképpen ki fogom próbálni legközelebb! :)

Anna írta...

Nagyon szép lett! :)

Kisné Márti írta...

Szép lett! :)

Fran Fisher írta...

Nagyon menő!! Van 2 irtó hasonló ilyen lakkom, a lilás Claire's, a glitteres pedig H&M-es :) Köszi a tippet, legközelebb már tudom őket kombinálni!

Megjegyzés küldése