Bikinimustrám 2015

Minden évben alaposan át szoktam nézni az aktuális bikini kínálatot, először online, aztán élőben. Idén sincs ez másképp, elvégre érdemes minden évben beújítani egy új darabot - na nem feltétlenül a tizenezres kategóriából, hanem a jól ismert fast fashion márkáktól. A drága, igazán minőségi fürdőruhákat aligha kellene évente cserélni, különösen akkor, ha rátaláltunk a tökéletes darabra! Persze az olcsóbbakat sem kell feltétlenül, pláne, ha nem is vettük különösebben igénybe őket a nyár alatt, illetve vannak meglepően jó minőségű alacsonyabb árfekvésűek is, így ha azok között akadunk rá az álombikininkre, akkor vétek is lenne megválni tőle egy nyár után!

Idén kicsit csalódott vagyok, mert nem igazán győzött meg igazából egyik bolt kínálata sem. Ráadásul a választék is kisebb, így sokkal problémásabbak azok a dolgok, hogy például aminek tetszene a felsőrésze, annak az alsója már nem jön be, vagy az alsó jó, viszont a felső nem, esetleg jó lenne a minta/szín, de a fazon már nem, vagy éppenséggel a fazon jó, de a szín/minta már nem. Persze az is lehet, hogy csak én látom most kissé reménytelennek a helyzetet, mások meg épp azt nem tudják eldönteni, hogy melyik bikinit ne vegyék meg. :D Mindenesetre szerencsére nálam is szerepel már néhány szép darab a listán és remélem, hogy a boltokban azért nagyobb lesz a választék, elvégre nem minden szokott felkerülni a honlapokra. Mutatom is a kiszemelt áldozataimat, amelyek remélhetőleg élőben is ugyanígy - vagy még jobban - mutatnak majd, mint a képeken!

Calzedonia





Sajnos nincsenek csak magukról a bikinikről képek, így ezek a képek csalókák lehetnek. Így az is lehet, hogy élőben rögtön kihúzom majd őket a listámról, hiszen pont az alsó hátuljának a kinézete a legfontosabb számomra, de az sem mindegy, hogy a felsők kapcsosak vagy megkötősek. A Calzedonia magasabb árfekvésű, viszont a minőségéről fogalmam sincs. Ha valaki tud szolgálni információval az ár-érték arányról, azt megköszönném! Egyébként itt sem minden tetszik ezekben a darabokban, például az elsőnél a melltartót idéző felső nekem nem annyira jön be fürdőruhák esetében. Az alatta lévő kettőnél pedig azért egy-egy levehető pántot el tudnék még viselni. Az utolsó pedig csak simán kérdőjeles, a színei mindenesetre nagyon tetszenek.

H&M



Gondolom már feltűnt, hogy egy trópusi mintás lenne számomra az álomdarab. :D Egyébként a Calzedoniás bikinik esetében jobban tetszik ez a minta, viszont ezeknél meg a fazon az, amire azt mondom, hogy ez a tökéletes számomra. Illetve ezek azért jóval olcsóbbak is.

F&F




Nagyon tetszik a két mintás bikini, igazán vidám, nyári darabok. Valahol a honlapon van róluk kép úgy is, hogy modellek viselik e darabokat és ott a világos nagyon jól nézett ki, pedig amúgy a fentebbi képek alapján nálam a törzsi megelőzi a virágosat. A feketét igazából csak azért válogattam be ide, mert jól néz ki és tetszik, de csak így, képen, szerintem élőben nem fogna meg különösebben (és valószínűleg felpróbálva még annyira sem :D), meg amúgy sem vagyok a sima, fekete bikinik híve.

Remélem sikerül majd szert tennem vagy ezek közül valamelyikre vagy egy másik, de csodás, trópusi mintás darabra!

Nektek hogy néz ki az álombikinitek? Minden nyáron vásároltok egy-egy újabb darabot vagy az időtállóbb, de drágább fürdőruhákat preferáljátok?

6 megjegyzés:

M. írta...

Ebben az évben a legnehezebb eddig a bikinivadászatom. Sajnos én csak a Calzedonia 1. képén lévő felsőrész szabását szeretem, de sehol sem találok ilyet az olcsóbb árkategóriában. Mindenhol a nyaknál megkötősek a divatosak, azokból rengeteg van, de ilyen "hagyományos" sehol sincs, ahol eddig néztem. :/

Fleur írta...

Nekem idén a H&M-es bikinik jönnek be, nemrég vettem egy trópusi felsőrészt, annyira vidámak és nyáriak :)

Fleur írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Elíz írta...

M.: Akkor nem csak én vagyok ezzel egyedül! Bár gondolom ez Téged nem vigasztal :D :( Most hogy mondod, tényleg nem is láttam az olcsóbbak között nagyon ilyeneket (Triumph-nál bezzeg lehet találni), de azért remélem majd találsz egy szépet és jó árút, majd én is nyitott szemmel járkálok és tájékoztatlak valamilyen úton-módon, ha látnék ilyet valahol! :)
Fleur: Igennn, imádom őket! :) Remélem én is találok egy olyat, ami trópusi mintás és jól is áll :)

Esszti írta...

A H&M bikinik nagyon tetszenek, ilyesmiket próbáltam, de sajnos nem állnak jól. A hagyományos háromszög felsőket részesítem előnyben, és nekem teszik a melltartófazon is, meg úgy érzem, az áll jól, az tart rendesen (nagyon nincs mit tartani, de akkor is :D). Ma majdnem vettem egy nagyon cuki bikinit a piacon, csak sajnos alsóból nagyobb méret kell, mint felsőből, és sok helyen csak egyben lehet megvenni a szettet (mellettem egy másik lány ugyanezen siránkozott).
M., ha erre jársz még: a Tescoban láttam ilyen szabású bikinifelsőket.

M. írta...

Esszti, köszi az infót, rohanok is meglesni! :))
Sajnálom, hogy te sem jártál sikerrel. :/

Megjegyzés küldése