Manikűrvadász 17. forduló

Sikerült teljesen elfelejtenem, hogy ma lesz a Manikűrvadász 17. fordulója. Pedig mintha csak múlt héten lett volna az, hogy azt nézem, kit kaptam most a páromul. Szerencsére, ahogy láthatjátok is, sikerült elkészülnöm mindennel időre, bár egy kicsit talán látszik a sietség a végeredményen. Mindjárt mutatom is, hogy ezúttal kitől és milyen manikűrt gondoltam újra a 17. Manikűrvadász keretein belül!


A mostani forduló során az általam már ismert és követett, Pinkhiena blogról szemezgethettem, melyet Flóra vezet. Így hát meg is örültem, mikor megláttam, hogy őt kaptam páromul, hiszen kedvelem a körömfestéseit (is). A nézelődés közben az egyik manikűr különösen megdobogtatta a szívem, ugyanis két dolog is van benne, amit nagyon szeretek: színátmenet és homoklakk.
Az eredeti manikűr:


És az én változatom:



Nekem sajnos csak egy arany és egy kék homoklakk állt a rendelkezésemre, zöld homoklakkom egyelőre még nincs. Így a színátmenetem is kevésbé látványos, kiváltképp a képeken. Meg mondjuk nem is ez lett életem átmenete, de ezt most inkább hagyjuk. :D Egyébként az elkészítése nem bonyolult, csupán arra kell vigyázni, hogy az alapszínre (jelen esetben az aranyra) először óvatosan, halványan vigyük fel úgy a feléig a másik színt (itt most a kéket), majd utána erősítsük a köröm alsó részén a második színünket. A látványosabb ombre hatásért pedig érdemes még egy színt bevetni (itt most ugye a zöldet kellett volna), amelyet szintén óvatosan kell a szivaccsal felütögetni a köröm közepére, a másik két szín találkozásához.

Használt lakkok:
Lovely Snow Dust - Nr. 1
Moyra Sand Effect - No. 853

Hogy tetszik az én változatom?

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

13 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon szép lett. :-)

Franciska írta...

Nagyon jó lett, a tenger és a homok "találkozására" emlékeztet :D

Tóth-Somogyi Noémi írta...

Nagyon szép! :)

Eleni írta...

Nagyon szépséges:)

Szöszi írta...

Tetszik a te változatos is! :)

Flóra írta...

Szép lett nagyon, meg is hoztad hozzá újra a kedvem!

DoRcY írta...

Nagyon csini lett, szép az átmenet :)

Anna írta...

Nagyon szép lett! :)

Kisné Márti írta...

Szép lett! :)

Elíz írta...

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat! :)
Ciiska: Igen, nekem is ez jutott róla eszembe! :)

M. írta...

<3 Nagyon szép lett. :)

Unknown írta...

Nagyon tetszik a két szín együtt, szép lett:))

Thimmyke írta...

Csini :3

Megjegyzés küldése