Vasárnapi Vágyakozás #16

Képzeljétek, mi esett meg velem: azt már korábban észrevettem, hogy a hajvasalóm kábelét borító műanyag rész felszakadt és látszódik alatta maga a kábel, de csak most, a napokban vettem egyszer csak észre, hogy a hajam vasalása közben kikapcsolt a készülék. Azt hittem, hogy én nyomtam ki véletlenül és amúgy is már készen voltam, így egészen másnapig nem esett le, hogy itt bizony komolyabb gond van. Ugyanis bár bekapcsol, de ha megmozdítom, kapcsol is ki és lehetetlen úgy tartani a kábelét, hogy bekapcsolva maradjon és tudjam vele vasalni a hajamat. No meg nem is biztos, hogy ilyesformán túl biztonságos a további használata. Szomorú vagyok, mert régi, hű társam ez a Remington hajvasaló (a képen láthatóból birtoklok egy szürkét, ami egyszer már javítva volt, így nem zárom ki, hogy ez is közrejátszott most az elromlásában és félek, hogy többé már nem javítható). Ráadául pont most terveztem, hogy a hajvágásom után bevetem majd az általam eddig hanyagolt, cserélhető fejeket is, hogy aztán esetleg hajas posztok keretein belül megmutassam e próbálkozásaimat itt a blogon is. :( Habár a legjobb persze az lenne, ha egy ugyanilyenből varázsolódna ide egy új darab, de már egy olyannal is kibékülnék, ami egy fejjel rendelkezik, de azzal lehet egyenesíteni és hullámosítani is.


Ti milyen készüléket használtok, sima hajvasalót vagy multifunkciós darabot?

4 megjegyzés:

bokorbogi93 írta...

Nekem sima hajvasalóm van, de azt is nagyon ritkán használom. :)

M. írta...

Nincs hajvasalóm.. :)

Anna írta...

Sima hajvasalóm van, plusz hajsütővasból egy cserélhető fejű ezer éves darab. Szeretnék egy kúpvasat és egy vastag hajsütővasat. :)

Elíz írta...

Bogi, M.: Jó Nektek! :D Sajna nekem muszáj használnom, mert a hajmosás utáni oroszlánsörény hajam nem néz ki valami jól :D
Anna: És Te milyen márkákat preferálsz? :)

Megjegyzés küldése