Kincsvadászat - Camaieu

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem annyira már nem mozgat meg a nyári leárazás. Na persze biztosan egészen más lenne a helyzet, ha Budapesten élnék. Mifelénk egy márkának - egy-két kivételtől eltekintve - csak egy boltja van a városban, míg a fővárosban számtalan bevásárlóközpont található, melyekben szinte ugyanazok a boltok sorakoznak, így pedig lehetőség nyílik arra, hogy ha az egyik boltban nem találod meg a kiszemelt ruhadarabot, akkor átmenj egy másikba (vagy harmadikba) megnézni, ott van-e még belőle. Nekem nem hogy erre nincs lehetőségem, de néhány márka esetében még arra sem, hogy legalább egy pici üzletükben körülnézhessek. Ilyen például a Camaieu, amelyet egy ideje már követtem facebookon, csak azt nem tudom miért: hogy fájdítsam a szívemet?! Nagyon tetszik a stílus, amit képviselnek, így hát ebben a részben most tőlük válogattam ki (sajnos ezúttal is csak) 10 olyan ruhadarabot, melyeket azonnal pakolnék is befelé a szekrényembe!

Etno kardigán


Nem sok kardigánom van, valahogy nem annyira szoktak tetszeni, no de ez...ez valami gyönyörű! Hűvös nyári estékre is tökéletes választás lenne.

Fehér felső


Fehér felsőkből sosem elég, pláne ha ilyen különleges kivágású a háta, ami így egyből érdekesebbé teszi a szettünket.

Halványrózsaszín maxiszokya


Két szó: kérem szépen! Ilyenek miért nincsenek az itteni boltokban?! :( Nyárra jobbat elképzelni sem tudnék, de hát sehol nem találok egy ilyen csodás, lenge darabot sem.

Hosszú nyaklánc


A tökéletes hosszú delicate nyakláncot is persze hogy egy olyan bolt kínálatában kell megtalálnom, ami nem képviselteti magát egy üzlettel sem a városomban és annak 100km-es körzetében. :D

Kék táska


Egy kék táskával nyáron nem tévedhetünk sokat - mondjuk máskor sem, szóval ez a cuki darab mindenképpen helyet követelt itt most magának.

Korall felső


Imádom ezt az élénk, korallos narancsot és azt is, hogy egy ilyen lenge felsőn köszön vissza. Fehérrel és arannyal párosítva tetszik a legjobban.

Krém ruha


Nagyon tetszik, hogy visszafogott, de egyben szexis is ez a ruha. Emellett pedig nagyszerűen lehet válogatni hozzá látványos, feltűnő vagy éppen egyszerű, letisztult kiegészítőket is akár.

Nude-korall szandál

Egy kényelmes, telitalpú szandál is nélkülözheteten nyárra, így egy ilyet is beválogattam e 10 darab közé, már csak a csodás színei miatt is.

Sötétzöld nadrág


Nem hittem volna, hogy egy zöld nadrág ennyire rabul tudja ejteni a szívemet, de ez megtette. No persze ehhez az kellett, hogy egy ilyen mesés teal árnyalatban pompázzon, viszont minden más is nagyon rendben van ezzel a nadrággal kapcsolatban.

Szürke felső


Tudom, hogy végtelenül egyszerű ez a felső, de nekem talán pont ezért is tetszik annyira. Inkább lezserebb összeállításokban képzelem most el, de persze magassarkús szettbe is illene.

Ti szeretitek a Camaieut? Melyik innen a kedvenc darabotok?

1 megjegyzés:

Oszlánszki Marcsi írta...

Gyönyörű az a maxiszoknya, én is hasonlót keresek, de még eddig nem jártam sikerrel. :S

Megjegyzés küldése